BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Ilinca - Amici

Odată cu participarea la semifinala Eurovision Song Contest, Ilinca lansează primul single din cariera solo, cu videoclip – “Amici”. Piesa vorbește despre momentul în care trebuie să iei o decizie dificilă și închei un capitol, dar începi un altul.

În videoclipul regizat de Roman Burlaca, Ilinca și Alex Florea joacă rolul a doi îndrăgostiți, care trec prin diferite stări. Muzica este compusă de Theea Miculescu și Alexandru Cotoi, versurile sunt scrise de Theea Miculescu, iar instrumentalul a fost creat de Alex Antonescu, Cătălin Tamazlicaru, Constantin Sava și Alexandru Cotoi.

“M-am trezit în camera de hotel din Kiev cu mama care asculta “Amici” și nu înțelegeam ce se întâmplă. Apoi mi-a zis că cei de la Cat Music mi-au făcut o surpriză și mi-au lansat piesa înainte de semifinală. Sunt foarte fericită și emoționată, în același timp. “Amici” este o piesă de suflet, pentru că mă regăsesc foarte mult în ea, chiar dacă arată o altă latură a mea. Vreau să îi mulțumesc echipei, lui Alex și tuturor oamenilor care mă susțin în continuare!”, a declarat Ilinca.

În seara aceasta, cei doi artiști vor interpreta „Yodel It!“, piesa care reprezintă România la Eurovision 2017. Ilinca și Alex Florea vor intra în concurs pe poziția cinci și vor concura alături de reprezentanți din 17 țări pentru un loc în marea finală Eurovision Song Contest.

Citește mai multe despre Ilinca Băcilă
Videoclipuri cu Ilinca Băcilă
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE