Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Ilinca - Amici

Odată cu participarea la semifinala Eurovision Song Contest, Ilinca lansează primul single din cariera solo, cu videoclip – “Amici”. Piesa vorbește despre momentul în care trebuie să iei o decizie dificilă și închei un capitol, dar începi un altul.
Urmărește-ne pe

În videoclipul regizat de Roman Burlaca, Ilinca și Alex Florea joacă rolul a doi îndrăgostiți, care trec prin diferite stări. Muzica este compusă de Theea Miculescu și Alexandru Cotoi, versurile sunt scrise de Theea Miculescu, iar instrumentalul a fost creat de Alex Antonescu, Cătălin Tamazlicaru, Constantin Sava și Alexandru Cotoi.

“M-am trezit în camera de hotel din Kiev cu mama care asculta “Amici” și nu înțelegeam ce se întâmplă. Apoi mi-a zis că cei de la Cat Music mi-au făcut o surpriză și mi-au lansat piesa înainte de semifinală. Sunt foarte fericită și emoționată, în același timp. “Amici” este o piesă de suflet, pentru că mă regăsesc foarte mult în ea, chiar dacă arată o altă latură a mea. Vreau să îi mulțumesc echipei, lui Alex și tuturor oamenilor care mă susțin în continuare!”, a declarat Ilinca.

În seara aceasta, cei doi artiști vor interpreta „Yodel It!“, piesa care reprezintă România la Eurovision 2017. Ilinca și Alex Florea vor intra în concurs pe poziția cinci și vor concura alături de reprezentanți din 17 țări pentru un loc în marea finală Eurovision Song Contest.

Citește mai multe despre Ilinca Băcilă
Videoclipuri cu Ilinca Băcilă
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE