BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Videoclip oficial: Hurts - Ready to Go

Așa cum și-a obișnuit fanii, Hurts continuă parcursul cinematic tipic formației cu videoclipul piesei ”Ready to Go”. Solistul Theo Hutchcraft se declară deloc impresionat de moarte, fredonând pe refren că ”este gata să plece” când îi va sosi clipa.

Preluând ideea clasicei povești shakespeariene ”Romeo and Juliet”Hurts brodează o nouă poveste cinematografică. Videoclipul piesei ”Ready to Go” ni-l prezintă pe solistul Theo Hutchcraft afectat de moartea iubitei și împăcat cu gândul că o va urma. Deși finalul rămâne deschis, prima interpretare ar fi că moartea l-a găsit pe Theo pregătit, după cum refrenul piesei ne-a dat de înțeles încă de la început.

Piesa ”Ready to Go” va fi inclusă pe cel de-al 4-lea album al formației, ”Desire”. Noul disc va fi lansat pe 29 septembrie, prin intermediul Sony Music Entertainment. Tracklist-ul materialului nu a fost încă dezvăluit.

Hurts este una dintre cele mai captivante trupe de pe scena electro pop britanică, dovadă fiind fanii ce vin mereu în număr mare la concerte. Acest entuziasm de a vedea formația live s-a simțit și în cadrul celor 5 show-uri susținute în România. Primul concert Hurts din țara noastră a avut loc în 2011, în Fratelli, și a fost Sold Out. Cel de-al doilea s-a desfășurat pe o scenă mai mare, în cadrul festivalului Summer Well 2012. A urmat un nou concert la Romexpo, în octombrie 2013, și unul la Summer Well 2016. Trupa  a revenit anul acesta în România pentru a concerta la UNTOLD Festival 2017.

Citește mai multe despre Hurts
Videoclipuri cu Hurts
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE