Urmărește-ne în Social Media

Hurts - Chaperone

Hurts renunță la artificiile de producție și lansează o piesă îmbrăcată doar în emoție - ”Chaperone”. Noul single vine acompaniat de un videoclip simplu, ce lasă ca versurile melodiei să vorbească de la sine.

Chaperone” este extras de pe albumul "Desire", un material ce le-a oferit ocazia lui Theo și Adam să se exprime mult mai deschis.

"Cu fiecare album pe care îl facem, încercăm să includem și surprize. Să depășim noi frontiere. Explorarea de noi zone și de emoții diferite, precum și de noi tipuri de piese, face ca procesul să fie mult mai plăcut, așa încât vă mulțumim să sunteți mereu receptivi și că aveți o minte deschisă. Intenția noastră este să realizăm ceva mereu diferit și interesant, care să reflecte parcursul nostru în viață. ”Desire” prezintă latura mai luminoasă și mai optimistă a compozițiilor Hurts, dar și a noastră, ca oameni. Mergeți înainte și lăsați ca lumina lui să vă călăuzească viețile. Vă iubim." - Hurts

Trupa Hurts și-a început activitatea în 2009, în Manchester, la inițiativa solistului Theo Hutchcraft și a producătorului Adam Anderson. La începutul anului 2010, trupa a lansat oficial primul său single „Better Than Love” și astfel au început să cânte la diferite evenimente live. Albumul de debut „Happiness” a fost lansat oficial pe data de 3 septembrie 2010 și conține un duet cu cântăreața australiancă Kylie Minogue. Discul a intrat în majoritatea topurilor de specialitate și a înregistrat vânzări de peste 1 milion de unități. În luna martie 2013, trupa a lansat albumul secund, intitulat „Exile”.

Hurts este una dintre cele mai captivante trupe de pe scena electro pop britanică, dovadă fiind fanii ce vin mereu în număr mare la concerte. Acest entuziasm de a vedea formația live s-a simțit și în cadrul celor 5 show-uri susținute în România. Primul concert Hurts din țara noastră a avut loc în 2011, în Fratelli, și a fost Sold Out. Cel de-al doilea s-a desfășurat pe o scenă mai mare, în cadrul festivalului Summer Well 2012. A urmat un nou concert la Romexpo, în octombrie 2013, și unul la Summer Well 2016 (Vezi galeria de poze cu Hurts la Summer Well 2016). Trupa a revenit anul acesta în România pentru a concerta la UNTOLD Festival 2017.

PUBLICITATE
Comentarii