Urmărește-ne în Social Media

Hozier - Dinner & Diatribes

Hozier continuă promovarea albumului "Wasteland, Baby!" cu un videoclip intrigant pentru piesa ”Dinner & Diatribes”. Artistul are o înfățișare de nerecunoscut, iar actrița Anya Taylor Joy se bucură să-l privească pe Hozier în flăcări.

Discul "Wasteland, Baby!" conține 14 melodii, la care Hozier a lucrat împreună cu producătorul Markus Dravs. Pe album sunt incluse și single-urile recent lansate, "Nina Cried Power" ft. Mavis Staplesși "Movement".

Artistul a dezvăluit tracklist-ul complet, precum și artwork-ul albumului, realizat de mama sa, Raine Hozier-Byrne. Discul a fost lansat oficial pe 1 martie, putând fi comandat de pe site-ul artistului.

Tracklist "Wasteland, Baby" - Hozier:

 1. Nina Cried Power (Featuring Mavis Staples)
 2. Almost (Sweet Music)
 3. Movement
 4. No Plan
 5. Nobody
 6. To Noise Making (Sing)
 7. As It Was
 8. Shrike
 9. Talk Refined
 10. Be
 11. Dinner & Diatribes
 12. Would
 13. Sunlight
 14. Wasteland, Baby!

Hozier va promova albumul "Wasteland, Baby!" în cadrul unui turneu mondial. Acesta cuprinde concerte în America și Europa. Fanii europeni au oportunitatea de a-l vedea live începând cu luna august, în Danemarca, Norvegia, Belgia, Germania, Polonia, Austria, Franța, UK.

Hozier a ajuns cunoscut la nivel internațional odată cu lansarea piesei "Take Me To Church". Melodia a fost certificată de cinci ori cu platină în SUA, fiind de asemenea nominalizată la Grammy în categoria Piesa Anu

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Hozier a lansat EP-ul "Eat Your Young" - AUDIO

De ziua sa de naștere, Hozier este cel care le face ascultătorilor un cadou. Artistul de 33 de ani a lansat "Eat Your Young", un material cu trei piese. Te invităm să afli mai multe detalii și să asculți melodiile.

Publicat

pe

Copertă EP "Eat Your Young"
Copertă EP "Eat Your Young" │ FOTO: Hozier www.facebook.com

Cântărețul și compozitorul Hozier a lansat astăzi, 17 martie, noul său EP intitulat "Eat Your Young". Cele trei melodii care alcătuiesc materialul marchează primele lansări oficiale de la anteriorul album "Wasteland, Baby!" (2019).

"Eat Your Young" se dorește a fi doar o mostră din ce are pregătit muzicianul. Hozier urmează să lanseze anul acesta un nou album de studio - "Unreal Unearth". Discul va fi o explorare a Infernului lui Dante, iar "Eat Your Young" se concentrează asupra a două dintre cele nouă cercuri ale iadului: lăcomia și erezia.

"Acest EP marchează prima mea lansare din 2023, cu o serie de melodii care vor apărea în lunile următoare, urmate de albumul complet <<Unreal Unearth>> la sfârșitul verii. Este întotdeauna un cadou să poți lansa muzică nouă și, în plus, o bucurie să faci asta de ziua de naștere. Sunt încântat că am anunțat datele turneului pentru această toamnă și că vă împărtășesc aceste melodii, care oferă o mostră din ceea ce va urma", a transmis Hozier.

Pentru a celebra lansarea EP-ului "Eat Your Young", Hozier a anunțat un turneu mondial care va include concerte în Marea Britanie, Europa și America de Nord. Călătoria muzicală va debuta pe 25 iunie în Glasgow și se va încheia în Los Angeles pe 4 noiembrie.

Ascultă EP-ul "Eat Your Young" - Hozier

Eat Your Young

Through Me (The Flood)

All Things End

Citește în continuare

Muzică nouă

Hozier a lansat piesa "Blood Upon the Snow", extrasă de pe coloana sonoră a jocului "God of War Ragnarök" - AUDIO

Cântărețul irlandez Hozier a făcut echipă cu Bear McCreary, compozitorul jocului, pentru o melodie care să însoțească coloana sonoră oficială "God of War Ragnarök". Piesa este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Videoclip Hozier - Almost (Sweet Music)
Videoclip Hozier - Almost (Sweet Music) │ FOTO: captură YouTube

"God of War: Ragnarök" este cea mai nouă parte din seria de jocuri video "God of War". Lansarea a avut loc pe 9 noiembrie pe PlayStation 5 și PlayStation 4. Odată cu noul joc, a fost dezvăluită și piesa "Blood Upon the Snow", care aduce jocului o dimensiune și mai profundă.

Hozier a făcut echipă cu Bear McCreary, un compozitor american cunoscut mai ales pentru realizarea coloanei sonore "Battlestar Galactica". Cei doi au creat o partitură intensă, dramatică, ce atinge toate notele tematice ale jocului.

Au trecut trei ani de la ultimul album lansat de Hozier. "Wasteland, Baby" a văzut lumina zilei în 2019 și s-a bucurat de un real succes în rândul fanilor muzicianului de 32 de ani. Recent, Hozier a bifat o colaborare cu Meduza pentru piesa "Tell It To My Heart", iar luna trecută, artistul a lansat "Swan Upon Leda". Noua piesă se va regăsi pe viitorul său album de studio, al treilea din carieră.

În ceea ce privește "God of War: Ragnarök", acesta este primul joc "God of War" în patru ani. Bazat pe mitologia nordică, jocul se desfășoară în Scandinavia antică și îi are ca protagoniști pe Kratos și fiul său, Atreus.

AUDIO: Blood Upon the Snow

Citește în continuare