Urmărește-ne în Social Media

Holograf - Deschide-mi inima (Live la Sala Palatului)

Holograf a lansat un video filmat live pentru piesa ”Deschide-mi inima”. Clipul a fost înregistrat la Sala Palatului, cu prilejul concertului “Vedere de la Costinești”.

Luna martie a acestui an a însemnat pentru trupa Holograf lansarea unui nou single, “Dă-mi iubirea ta”, precum și susținerea concertului “Vedere de la Costinești”. Una dintre cele mai emotionante imagini din cadrul concertului “Vedere de la Costinești” este surprinsă în versiunea live a piesei “Deschide-mi inima”, lansată acum și pentru publicul larg.

“"Deschide-mi inima" este o pledoarie pentru regăsirea sentimentelor, pentru redescoperirea dragostei. E un îndemn pentru fuga de monotonie, pentru nevoia de a căuta mereu fericirea, iar dacă un cântec ne face să visăm, bătălia este deja câstigată”, a declarat Iulian Vrabete.

Una dintre cele mai apreciate trupe din România, Holograf și-a început activitatea în 1978. După 1990, Holograf a schimbat puțin stilul muzical, mergând pe rock modern, printre cele mai cunoscute melodii ale formației fiind: “Banii vorbesc”, “Dincolo de nori”, “Ți-am dat un inel”, “Undeva departe” și “Să nu-mi iei niciodată dragostea”. După mai bine de 30 de ani de activitate a formației, Holograf  își continuă drumul în muzică în formula: Dan Bittman (voce), Edi Petroșel (tobe), Tino Furtună (clape), Romeo Dediu (chitară) și IulianVrabete (bas).

Pe 15 iunie, Holograf va concerta la Arenele Romane alături de Compact și Cristi Minculescu & Iris. Trio-ul de aur al rock-ului românesc se reunește în spectacolul “Ca pe vremuri”.

PUBLICITATE
Comentarii