Urmărește-ne în Social Media

HAUSER - Sway

Violoncelistul Stjepan Hauser ne introduce în atmosfera de vacanță cu un cover al senzualei piese "Sway". Clipul a fost filmat la o recentă petrecere pe plajă, la care au participat multe domnișoare drăguțe.

Stjepan Hauser știe cum să facă publicul să se simtă bine, iar cover-urile sale par să-și propună mai mult ca niciodată să scoată publicul din casă și să-l aducă împreună. Muzica este un remediu pentru anxietate și apatie, iar cover-ul piesei "Sway" deschide apetitul pentru dans și eliberare de constrângeri.

Stjepan Hauser, jumătatea duo-ului 2Cellos, a crescut într-o familie de muzicieni. Stilul său este unul nonconformist, sfidând barierele dintre genuri muzicale. Iubit la nivel internațional, acesta a susținut spectacole în peste 40 de țări de pe toate continentele, concertând inclusiv în locații prestigioase precum Wigmore Hall și Royal Albert Hall.

Hauser a lucrat cu foarte mulți violonceliști reputați, precum Mstislav Rostropovich, Bernard Greenhouse, Heinrich Schiff, Frans Helmerson și Arto Noras. În octombrie 2006, Stjepan Hauser a fost singurul violoncelist selectat să concerteze în cadrul galei Florence de la Palazzo Vecchio, susținut în memoria regretatului dirijor și violoncelist Mstislav Rostropovich. După această apariție notabilă, acesta a fost invitat să participe la seria de concerte "New Masters on Tour", prezentând tineri artiști în cadrul a diverse concerte din Europa.

Comentarii