Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Guz - Prefer

Guz a lansat videoclipul piesei “Prefer”, o poveste despre fericirea pe care dragostea o aduce în viața noastră. Single-ul este extras de pe albumul “Colecționez suflete”.

Videoclipul piesei “Prefer” este inspirat din mesajul și trăirile pe care le transmite piesa.

“Este piesa care are un loc special în inima și amintirile mele. Doresc tuturor celor care o ascultă să retraiască aceste momente alaturi de persoana iubită sau în viitor sa aibă parte de ele.” - Guz

Piesa este extrasă de pe albumul “Colecționez suflete” și a fost compusă în studioul lui Max Kissaru de către Guz și Max. Videoclipul a fost regizat de Guz si Vasile Bînzari.

Discul “Colecționez suflete” este primul album al lui Guz. Materialul a fost lansat în septembrie 2017 și include 10 piese.

Tracklist “Colecționez suflete” - Guz:

  1. Prefer
  2. Când luna imi bate-n geam
  3. Buburuză
  4. Doi
  5. Ploaia
  6. Am dispărut
  7. Colecționez suflete
  8. E ea
  9. Iubesc maniacal
  10. Pim Pam Po

Guz (Ion Guzu) este în prezent un artist Republic Music Group. Și-a început cariera în Republica Moldova la începutul anului 2005.

Anul trecut, Guz a colaborat cu La Familia pentru piesa ”În Realitate”. Single-ul a fost lansat în aprilie 2017, împreună cu un videoclip regizat de Marian Crişan.

Citește mai multe despre Guz
Videoclipuri cu Guz
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE