Urmărește-ne în Social Media

Gramofone - My Self | @gramoHOME 360°

Gramofone a lansat un nou episod din seria GramoHOME, prezentând piesa "My Self" într-un videoclip încărcat cu elemente surprinzătoare, pe care publicul le poate descoperi în 360 de grade.

"My Self" a pornit de la o idee mai veche pe care au avut-o cei 4 membri ai trupei despre o piesă circulară ca structură. Versurile sunt menite să îl îndrume pe ascultător în călătoria sa de a-și regăsi adevărata personalitate și de a se redefini pe sine, inspirate fiind de scrierile psihologului Carl Jung. Și ca să închidă cercul, trupa a ales o reprezentare vizuală în 360 de grade.

Filmarea în 360 pentru o vedere de ansamblu, dar cu accent pe detalii, nu este prima inovație video folosită de Gramofone. În urmă cu câteva luni, "Stay Alive", primul episod din seria GramoHOME, a avut parte de o producție HDR10, un nou standard de redare video adoptat de Youtube și Netflix.

Băieții de la Gramofone au lucrat intens în perioada de izolare și au strâns în sertar o colecție considerabilă de noi piese și idei, având în plan lansarea unui nou album în a doua parte a anului 2021.

Recent, Paul și Vlad au participat la Creative Camp by Electric Castle, unde au petrecut aproximativ o săptămână jonglând cu note muzicale și idei alături de artiști precum Adrian Despot, Bean MC (Subcarpați), The Sonic Taste, Herodot, Călin Han, Adrian Mihaiu și Alina Marinescu.

Gramofone înseamnă Paul Drăgușin (voce/clape), Vlad Dumitrescu (voce/chitară), Cristian Nicoară (tobe) și Radu Camburu (bass).

Comentarii