Urmărește-ne în Social Media

FreeStay - Prietena ei

Fetele rele fac echipă bună cu băieții ”buni” de la FreeStay în videoclipul piesei ”Prietena ei”. Atracția este inevitabilă, jocul de-a victima fiind în realitatea un pretext de flirt.

Haos, o răpire ca-n filme, două ”bad girls” și câteva lucruri... cenzurate. Așa ar putea fi descris pe scurt noul videoclip FreeStay. Cu un sound funky și fresh, „Prietena ei” este cel de-al doilea single pe care Florin Ristei și trupa sa îl lansează în 2018.

Versurile au fost scrise de Smiley, Florin Ristei și Dorian Micu, iar muzica a fost compusă de Smiley, Ristei, Costin Bodea, Lucian Nagy și Alin Ilies, după câteva seri de ”creație”, câteva platouri tradiționale și câteva meciuri de Fifa18, pe holurile HaHaHa Production.

”Nu vă zic foarte multe despre clip, ci doar că, împreună cu Alex Ceaușu - regizorul, am reușit să redăm, destul de concret, greutățile și condițiile la care sunt supuși zilnic bărbații în societatea românească. Prietenele, Cora Ciolte și Andra Seiliuc, nu vin decât să întărească poziția femeii, care-și cere drepturile, uneori ignorând regulile și riscându-și libertatea, ea fiind acest ”gât” care susține ”capul” bărbatului. Bănuiesc că acum citești și te gândești că ori am luat-o razna, ori e doar o descriere mult prea serioasă, sau se poate ca videoclipul să fie chiar așa. În rest, ca să vă fac un rezumat, avem o zi de filmare, vreo 30 metri de funie groasă care cam lasă urme pe piele, niște bandă adezivă care se lua cu câte un sfert din mustață de fiecare dată, un sutien tăiat, o ladă de bere, niște fumuri pe acolo care nu știm cum au apărut, de-aia le-am și cenzurat, 2 gagici și 6 băieți. Atât!”, ne intrigă Florin Ristei.

Trupa FreeStay este cunoscută și apreciată pentru show-urile live, unde muzica vorbește de la sine. Cu un public fidel, care îi urmează concert după concert, FreeStay a adunat milioane de vizualizări la piese precum “Trebuia să fii tu” (alături de Mahia Beldo), “Altfel de magie” sau “Din întâmplare”. De asemenea, colaborarea lui Florin Ristei cu Vescan pentru piesa “Las-o” a devenit unul dintre hiturile lui 2016.

Anul trecut, formația a lansat împreună cu Andra piesa “Între noi nu mai e nimic”. Colaborarea vine după ce ambii soliști au obținut premiul pentru cea mai bună voce, în 2017. Primul single din 2018 a fost ”Dacă sunt lup”, o piesă în care Florin Ristei își spune povestea.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4