Urmărește-ne în Social Media

Francis On My Mind - Speed Of Light

Artista electro-pop Francis On My Mind a lansat un nou single, intitulat ”Speed Of Light”. Piesa păstrează sound-ul cu influențe disco ce a făcut-o cunoscută pe Francesca și peste hotare.

Scris de Yin Creatif, împreună cu Elsa Carmona, și produs de Yin Creatif, "Speed Of Light" captează sentimentul de visare și "plutire" ce apare atunci când ești îndrăgostit. Subiectul piesei gravitează în jurul imposibilității de a renunța la o persoană, chiar dacă ești conștient/ă că persoana respectivă nu este potrivită pentru tine. În plus, este vorba și despre adrenalina cauzată de iubire, care pare că încețosează totul în jur, motiv pentru care îți dă senzația că evenimentele se petrec cu viteza luminii ("speed of light").

Francis On My Mind: "De obicei nu mă îndrăgostesc prea repede, dar, și când m-am îndrăgosit, nu prea mai pot da înapoi"

"Cred că majoritatea oamenilor pot să se regăsească în acest sentiment, când ești așa de îndrăgostit/ă ai tendința să observi părțile pozitive înaintea celor negative. Este palpitant și înfricoșător în același timp, dar te face să fii dependent. De obicei nu mă îndrăgostesc prea repede, dar, și când m-am îndrăgosit, nu prea mai pot da înapoi. Poate veți spune că sunt o visătoare, dar nu sunt singura", a declarat Francis On My Mind, explicând mesajul din spatele piesei "Speed Of Light".

Videoclipul, regizat de Lofi Blartisio, se focusează pe două planuri. Pe de o parte, este surprinsă Francis, în timpul discursului său muzical, iar, pe de altă parte, este ilustrat un cuplu de tineri. Efectele vizuale folosite pentru cadrele în care apar cei doi îndrăgostiți scot în relief mesajul piesei, întrucât acestea transpun pe micile ecrane cum ceea ce fac tinerii când sunt împreună pare a fi o înregistrare de pe o casetă blurată, derulată pe fast forward.

Francis On My Mind este numele celui mai efervescebt proiect indie-pop din România. Cu amestecul său de romantism cu muzica electro-pop, Francis On My Mind se adresează celor pasionați de muzică izvorâtă din suflet. La doar 18 ani, tânăra artistă compune muzică și studiază pianul.

Citește interviul cu Francis On My Mind: "Muzica nu se limitează la un stil anume pentru mine, e despre ce mă face să simt atunci când o ascult"

Primele sale piese, "On My Mind" și "Never Be The Same", au fost ascultate pe platformele de streaming din țări precum Polonia, Germania, Suedia, Danemarca, Norvegia și SUA, intrând în unele dintre cele mai mari playlisturi ale genului muzical.

Comentarii