Urmărește-ne în Social Media

F.Charm - Timpul e un dar feat. Dan Healy

F. Charm a colaborat cu artistul și actorul scoțian Dan Healy pentru noul single ”Timpul e un dar”. La fel ca și celelalte piese ale artistului, și aceasta poartă cu sine un mesaj profund - universul nostru interior trebuie prețuit, astfel încât, la finalul vieții, să fim împăcați cu noi înșine și recunoscători pentru timpul pe care l-am petrecut pe Pământ.

"Timpul e un dar" are versuri în limba română și engleză, scrise de F.Charm și Dan Healy. Piesa a fost materizată de Bunicu Magic, videoclipul fiind regizat de Bobby Barbacioru.

F.Charm: "Valorile vieții stau în lucruri ce țin de interior"

"Într-un mediu post apocaliptic, un înger şi un doctor umblă din loc în loc pentru a salva viața ce a mai rămas şi a duce tratative la masă cu moartea. Moartea nu pierde niciodată, ea este singurul lucru cert promis de la naştere.

Ca un suflet muribund să traiască, ea primește altul în schimb, căci a trăi înseamnă timp, a avea viață înseamnă timp, a iubi înseamnă timp.

Timpul: Unul dintre darurile cele mai de preț lăsate omului "de la primul aer în plămâni".
Ceea ce vizionezi nu este un film, nu este un videoclip, nu este nici măcar o piesă, este mai presus de cele enumerate. Este lecția de viața şi momentul adevărului:

Valorile vieții stau în lucruri ce țin de interior, nicidecum de iluziile pe care le consumăm zilnic, iar când ajungem la capătul drumului și realizăm, singurul lucru pe care-l cerem pentru a repara tot ce am trăit este TIMPUL!", a detaliat artistul, explicând mesajul noii sale piese.

F.Charm, pe numele real Bogdan Vlăsceanu, a intrat pentru prima oară într-un studio la vârsta de 13 ani (1994), la îndemnul lui Drops și 1Q Sapro (Morometzii). În 1999 a format alături de Ais trupa Bisnizz, la scurtă vreme fiind lansat primul său material discografic, "Tot ce vreau", LP produs de Cheloo (Parazitii). Urmează albumele "Cărari pe lună" (2000) și "Album tare de tot" (2002), alături de Drops (ex Morometzii).

Artist, compozitor sau producător, F. Charm reușește cu fiecare piesă lansată să cucereasca publicul cu beaturi inedite, având în repertoriu melodii apreciate de public precum "30 de grade" (feat Ligia), "Nu iese fum fara foc" (feat Caitlyn), "Mama" (feat Elena Gheorghe), "Cod roșu".

PUBLICITATE
Comentarii