Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020

Videoclip oficial: Eric Clapton - Spiral

Eric Clapton a lansat videoclipul noului single ”Spiral”. Piesa este extrasă de pe cel de-al 23-lea album de studio al muzicianului, "I Still Do".

După compilația Best Of ”“Forever Man”” lansată în 2015, cu prilejul aniversării vârstei de 70 de ani, Eric Clapton revine în 2016 cu un nou album de studio. Pe 20 mai, reputatul muzician va lansa cel de-al 23-lea album de studio din carieră. Discul este intitulat "I Still Do" și este produs de Glyn Johns, cu care Clapton a mai colaborat în 1977, pentru ”Slowhand”, și în 1978, pentru ”Backless”.

”Am lucrat cu mulți chitariști talentați de-a lungul anilor, dar Eric este pur și simplu ceva rar întâlnit, niciodată nu stă să definească ceva până la al nu știu câte-lea nivel. Ceea ce cântă el este o reacție bazată pe emoție la ceea ce aude în jur, la ceea ce sugerează piesa, sau orice alt aspect....Muzica pornește direct din inima lui către degetele sale”, a declarat producătorul Glyn Johns într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Pe noul album sunt incluse atât piese originale, cât și cover-uri după Bob Dylan (“I Dreamed I Saw St. Augustine”) și după regretatul muzician de blues Robert Johnson (“Stones in My Passway”).

Prima piesă de pe disc pentru care a fost filmat un videoclip este ”Spiral”. Vizualul melodiei oferă publicului oportunitatea de a călători în timp împreună cu Eric Clapton, pe parcursul celor 5 minute ale clipului fiind prezentate imagini simbolice cu muzicianul, Cream, Yardbirds și Slowhand din diferite momente ale impresionantei sale cariere, ce se extinde pe parcursul a peste 50 de ani.

Citește mai multe despre Eric Clapton
Videoclipuri cu Eric Clapton
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE