Urmărește-ne în Social Media

Epica - Beyond The Matrix

Epica a lansat un videoclip pentru piesa „Beyond The Matrix”. Single-ul este extras de pe cel mai nou album al trupei, „The Holographic Principle”.

Videoclipul a fost produs de Jens de Vos împreună cu echipa sa de la Panda Productions. Albumul „The Holographic Principle”, după cum declară trupa, prezintă o lume în care realitatea virtuală a preluat controlul și îi lasă pe oameni să-și creeze propriile lumi. Acest lucru a ridicat problema dacă realitatea actuală este virtuală, o hologramă.

„Energia cu care este alimentată „Beyond the Matrix” este extrem de contagioasă. Te va face să sari în picioare imediat ce melodia îți va intra în cap. Videoclipul în sine întruchipează spiritul și vioiciunea trupei.”, declară solista Epica, Simone Simons

„The Holographic Principle” este cel mai ambițios proiect al trupei. Pentru o trupă metal cu influențe simfonice, orchestrația și corul au devenit un al șaptelea, respectiv un al optulea membru Epica. Un nou aspect este stilul vocal al lui Mark Jansen, care intervine cu growl-uri. Albumul a fost lansat pe 30 octombrie 2016. Epica se află în prezent în turneul de promovare al albumului.

Tracklist „The Holographic Principle”

1. Eidola
2. Edge Of The Blade
3. A Phantasmic Parade
4. Universal Death Squad
5. Divide And Conquer
6. Beyond The Matrix
7. Once Upon A Nightmare
8. The Cosmic Algorithm
9. Ascension - Dream State Armageddon
10. Dancing In A Hurricane
11. Tear Down Your Walls
12. The Holographic Principle - A Profound Understanding Of Reality

PUBLICITATE
Comentarii