Urmărește-ne în Social Media

Enter Shikari - The Sights

Enter Shikari continuă promovarea celui de-al 5-lea album de studio cu piesa ”The Sights”. Single-ul este acompaniat de un videoclip regizat de Kristian Young, ce a colaborat anterior și cu Rebecca Ferguson.

The Sights” este o piesă produsă de solistul Rou Reynolds împreună cu David Kosten. Reynolds semnează și versurile melodiei, compoziția muzicală fiind rezultatul efortului întregii trupe.

Noul single se regăsește pe albumul ”The Spark”, lansat în luna septembrie. De pe acest disc au fost extrase și single-urile ”Live Outside”și ”Rabble Rouser”.

Originară din St. Albans, Hertfordshire (Anglia), Enter Shikari s-a format în urmă cu 14 ani, având la baza un stil muzical aparte, ce îmbină post-hardcore-ul cu diferite subgenuri ale heavy metal-ului, cum ar ar fi metalcore sau metal alternativ, alături de elemete din muzica electronică precum dubstep, trance, industrial și ocazional drum and bass. “Take to the Skies”, primul album al trupei, a apărut în luna martie a anului 2007, ajungând pe poziția cu numărul 4 în Official UK Album Chart. Doi ani mai târziu, Enter Shikari și-a lansat cel de-al doilea material, “Common Dreads”, care a intrat înca din prima săptămână în clasamentul celor mai bune 20 de albume din Marea Britanie. Au urmat apoi albumele ”A Flash Flood of Colour” (2012) și ”The Mindsweep” (2015), ambele acupând poziții bune în topurile din UK și America.

PUBLICITATE
Comentarii