Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Videoclip oficial: Eluveitie - Epona

Eluveitie a lansat videoclipul noului single ”Epona”, primul extras de pe albumul ”Evocation II – Pantheon”. Discul este așteptat pe piață în luna august.

Formația elvețiană Eluveitie revine anul acesta cu cel de-al 8-lea album, înregistrat într-o nouă componență. După plecarea violonistei Nicole Ansperger în 2015 și a altor 3 membri în 2016 (Merlin Sutter, Anna Murphy și Ivo Henzi), formația s-a regrupat, la începutul lui 2017 anunțând numele noilor membri: Alain Ackermann (tobe), Jonas Wolf (chitară), Michalina Malisz (hurdy-gurdy) și Fabienne Erni (mandolină, harpă celtică, voce).

În această nouă componență, Eluveitie lansează single-ul și videoclipul ”Epona”. Piesa este extrasă de pe viitorul album al trupei, ”Evocation II – Pantheon”, o continuare a discului din 2009. Noul material va fi lansat pe 18 august, prin intermediul Nuclear Blast Records.

Eluveitie a luat naștere în anul 2002, din inițiativa solistului Chrigel Glanzmann, care, după succesul proiectului său de studio, a întemeiat o formație în toată regula, ce s-a remarcat de la început prin genul unic abordat - o combinație între folk-metal, melodeath, Celtic și pagan metal.

Numiți pionierii noului val de folk-metal, trupeții din Eluveitie au cucerit rapid topurile internaționale și au devenit un nume de referință. La faima proiectului a contribuit originalitatea conceptului din spatele formației care, pe lângă sonoritățile deosebite, utilizează versuri în vechea limbă galică, acum dispărută.

Eluveitie are în discografie 7 albume, care s-au bucurat de aprecieri, atât din partea fanilor, cât și din partea criticilor de specialitate.

Citește mai multe despre Eluveitie
Videoclipuri cu Eluveitie
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE