Urmărește-ne în Social Media

Ellie White - Hoț de dragoste

Ellie White a lansat o piesă de dragoste, intitulată "Hoț de dragoste", împreună cu un videoclip filmat în Kavala și Hakidiki. Piesa este compusă de artistă.

"Nicicând oamenii nu s-au oprit din a celebra iubirea în toate formele ei, fie în formă scrisă, pictată sau cântată. Iubirea este singura constantă în această viață, lucrul la care aspirăm non stop de-a lungul existenței noastre, singura emoție care ne poate face să simțim că plutim pe cele mai înalte culmi sau că ne afundăm în cele mai adânci peșteri", spune Ellie White

Piesa "Hoț de dragoste" este compusă de Ellie, iar producția e realizată de Maze și Adrian Saguna la EOK Records.

"Îmi doresc să vă trec prin emoțiile primei priviri, primei atingeri și a emoțiilor care vin val-vârtej în suflet. Să vă amintiți cu drag de o iubire care v-a făcut să vă simțiți așa, sau chiar să vă încălzească sufletul ceva ce simțiți chiar în acest moment. Enjoy the music!"

Ellie White a lansat prima piesă din carieră alături de DJ Project, iar împreună au avut o mulțime de hituri care au cucerit topurile de specialitate. Au urmat single-uri precum "Sete de noi", "Power of Love" sau "Nu te mai caut", iar în 2017, Ellie White a lansat piesa și videoclipul "În mintea mea". În 2018 aceasta a colaborat cu Tom Novy, unul dintre cei mai populari DJ și producători din lume, pentru remake-ul hit-ului "Take it". Au urmat single-uri precum "Scrum", "Ce va rămâne din noi", "Obsesia" și "Stronger", alături de Hafex.

PUBLICITATE
Comentarii