Urmărește-ne în Social Media

Editors - Magazine

Editors începe promovarea unui nou album cu un videoclip intrigant, pentru piesa ”Magazine”. Vizualul este realizat de vechiul prieten și colaborator al formației, Rahi Rezvani.

Noul single ”Magazine” a avut premiera pe radio luni seară, la BBC Radio Two, videoclipul fiind lansat astăzi, 16 ianuarie.

Într-un declarație acordată NME, trupa a descris piesa ca fiind “Un deget ridicat îndreptat către cei care dețin puterea...politicieni corupți sau oameni de afaceri...un personaj, și o ironie la adresa snobismului”.

Magazine” este acompaniat de un videoclip filmat în Amsterdam și regizat de fotograful olandez născut în Iran Rahi Rezvani, cu care trupa a colaborat și pentru clipurile de pe albumul anterior, ”In Dream”.

„Rahi înțelege ce reprezintă trupa Editors, împărtășim o afecțiune comună pentru o anume estetică pe care o reflectă muzica noastră. Ceea ce este interesant, însă, nu este familiaritatea cu sound-ul, ci elementul de surpriză. E motivant să lucrăm cu el îndeaproape, să contruim o relație și să vedem până unde putem ajunge. Este, așa cum ar spune el, ceva superb”, a declarat Tom Smith.

Piesa ”Magazine” este inclusă pe noul album ”Violence”. Cel de-al 6-lea album de studio al trupei Editors va fi lansat pe 9 martie, putând fi precomandat deja de pe site-ul formației.

Tracklist ”Violence” - Editors:

  1. Cold
  2. Hallelujah (So Low)
  3. Violence
  4. Darkness At The Door
  5. Nothingness
  6. Magazine
  7. No Sound But the Wind
  8. Counting Spooks
  9. Belong
”Violence” (coperta noului album Editors)

”Violence” (coperta noului album Editors)

Trupa Editors a susținut primul concert în România în august 2009. Formația a revenit în țara noastră anul trecut, când a concertat în cadrul Summer Well Festival 2017.

PUBLICITATE
Comentarii