Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: Ecaterine - Mă mint

Ecaterine a lansat primul single din 2018 împreună cu un videoclip minimalist - ”Mă mint”. Piesa este compusă de catre artistă împreună cu Dumitru Bodarev.

Mă mint” este prima piesă pe care artista o scrie integral.

“Dimitri a luat chitara, m-a ghidat, m-am așezat în fața microfonului, mi-am pus căștile pe urechi și linia s-a imprimat. Voiam un text care să pară simplu la prima vedere, dar, în esență, complex, să spuna mult, dar în puține cuvinte“, declară Ecaterine.

”Ne iluzionăm, ne îndrăgostim, ne hrănim cu sentimente sintetice, ne dăruim sufletul, uneori conștienți de faptul că vom suferi. Toți, măcar o dată în viață, ne-am mințit pe noi sau pe mama sau pe cei apropiați că ne e bine... De aceeea recomand, gustați-vă cuvintele, înainte de a le spune persoanei dragi”, continuă Ecaterine.

Până în prezent, artista a lansat single-uri precum “Phoenix”, “Flăcări de rai”, “Chiky Lala”, “Zi cu Soare”, și a colaborat cu DJ Sava și Dimitri. Ecaterine face parte și din proiectul “Human” cu care a lansat deja “Aripi de sticla”, “Inimi sincronizate” și “You”. În vară, artista a lansat împreună cu Dimitri piesa “LaLaLa“.

Citește mai multe despre Ecaterine
Videoclipuri cu Ecaterine
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE