Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Ecaterine - Mă mint

Ecaterine a lansat primul single din 2018 împreună cu un videoclip minimalist - ”Mă mint”. Piesa este compusă de catre artistă împreună cu Dumitru Bodarev.
Urmărește-ne pe

Mă mint” este prima piesă pe care artista o scrie integral.

“Dimitri a luat chitara, m-a ghidat, m-am așezat în fața microfonului, mi-am pus căștile pe urechi și linia s-a imprimat. Voiam un text care să pară simplu la prima vedere, dar, în esență, complex, să spuna mult, dar în puține cuvinte“, declară Ecaterine.

”Ne iluzionăm, ne îndrăgostim, ne hrănim cu sentimente sintetice, ne dăruim sufletul, uneori conștienți de faptul că vom suferi. Toți, măcar o dată în viață, ne-am mințit pe noi sau pe mama sau pe cei apropiați că ne e bine... De aceeea recomand, gustați-vă cuvintele, înainte de a le spune persoanei dragi”, continuă Ecaterine.

Până în prezent, artista a lansat single-uri precum “Phoenix”, “Flăcări de rai”, “Chiky Lala”, “Zi cu Soare”, și a colaborat cu DJ Sava și Dimitri. Ecaterine face parte și din proiectul “Human” cu care a lansat deja “Aripi de sticla”, “Inimi sincronizate” și “You”. În vară, artista a lansat împreună cu Dimitri piesa “LaLaLa“.

Citește mai multe despre Ecaterine
Videoclipuri cu Ecaterine
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE