Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: DJ Project & Elena Gheorghe - Duminica

DJ Project a colaborat cu Elena Gheorghe pentru noul single “Duminica”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Alex Ceaușu.

Muzica și textul piesei sunt semnate de Gino Manzotti și Alex Pelin, clipul fiind filmat în Almeria (Spania) și Vama Veche.

“În urmă cu doi ani, am ascultat prima oara ‘Duminica’ și m-am îndrăgostit pe loc. Este o piesă foarte frumoasă, cu versuri profunde, însă nu găseam sound-ul potrivit. Anul acesta, m-au sunat băieții de la DJ Project și mi-au propus această orchestrație, care se potrivește perfect. Astfel, ‘Duminica’ a ajuns din nou la mine. Eu cred că nu artistul alege piesa, ci piesa alege artistul”, declară Elena Gheorghe.

“’Duminica’ este o piesă tare dragă nouă, în care ne regăsim cu toții. Este prima oară când colaborăm cu Elena Gheorghe și ne place foarte mult cum a ieșit piesa! Elena este una dintre cele mai bune voci, o artistă care se implică trup și suflet în munca ei. O apreciem foarte mult. “, adaugă DJ Project.

DJ Project este unul dintre cele mai apreciate și longevive proiecte din industria muzicală românească. După 17 ani de activitate muzicală, grupul are în discografie 9 albume și 24 de single-uri și videoclipuri, ce s-au bucurat de primele poziții în topurile muzicale și le-a adus zeci de premii naționale și internaționale și mii de concerte în tară și străinătate.

La sfârșitul lunii iunie, Elena Gheorghe a lansat împreună cu DJ Valdi piesa si clipul “Hot Bhangra”, care a adunat deja peste 500.000 de vizualizări pe YouTube. Elena are în portofoliu și alte piese apreciate de public, precum “Body Song”, “Ecou”, “Antidot”, “Autograf”,”Până dimineață”. Hituri ca “Mamma Mia”, “Midnight Sun” și “Senor Loco” au depășit granițele țării, ocupând primele poziții în topuri din Japonia, Israel, Spania, Polonia și Italia.

Citește mai multe despre DJ ProjectElena Gheorghe
Videoclipuri cu DJ ProjectElena Gheorghe
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE