Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Disciples - On My Mind

Disciples a lansat videoclipul noului single ”On My Mind”. Vizualul este regizat de João Retorta.

Deși mai sunt două luni până la începerea oficială a sezonului estival, trio-ul deep house Disciples propune deja un single pentru vara anului 2017. Piesa se numește ”On My Mind” și a fost scrisă și produsă de cei trei membri Disciples: Gavin Koolmon, Luke McDermott și Nathan Duvall. Single-ul este acompaniat de un videoclip în regia lui João Retorta.

Disciples și-a început activitatea în 2013, odată cu lansarea EP-ului ”Remedy”. Trio-ul a ajuns în atenția publicului prin colaborarea cu Calvin Harris pentru piesa "How Deep Is Your Love". Piesa a urcat până pe poziția a 2-a în UK Singles Chart și până pe locul 27 în topul US Billboard Hot 100. Single-ul a fost certificat cu platină, primind și două nominalizări la Brit Awards 2016, pentru British Artist Video of the Year și British Single. Videoclipul ce promovează piesa ”How Deep Is Your Love” o are ca protagonistă pe Gigi Hadid, una dintre cele mai populare modele la ora actuală.

Citește mai multe despre Disciples
Videoclipuri cu Disciples
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE