BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Disciples - On My Mind

Disciples a lansat videoclipul noului single ”On My Mind”. Vizualul este regizat de João Retorta.

Deși mai sunt două luni până la începerea oficială a sezonului estival, trio-ul deep house Disciples propune deja un single pentru vara anului 2017. Piesa se numește ”On My Mind” și a fost scrisă și produsă de cei trei membri Disciples: Gavin Koolmon, Luke McDermott și Nathan Duvall. Single-ul este acompaniat de un videoclip în regia lui João Retorta.

Disciples și-a început activitatea în 2013, odată cu lansarea EP-ului ”Remedy”. Trio-ul a ajuns în atenția publicului prin colaborarea cu Calvin Harris pentru piesa "How Deep Is Your Love". Piesa a urcat până pe poziția a 2-a în UK Singles Chart și până pe locul 27 în topul US Billboard Hot 100. Single-ul a fost certificat cu platină, primind și două nominalizări la Brit Awards 2016, pentru British Artist Video of the Year și British Single. Videoclipul ce promovează piesa ”How Deep Is Your Love” o are ca protagonistă pe Gigi Hadid, una dintre cele mai populare modele la ora actuală.

Citește mai multe despre Disciples
Videoclipuri cu Disciples
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE