Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: direcția 5 - Balerina

Direcția 5 a lansat videoclipul noului single ”Balerina”. Piesa este extrasă de pe albumul "Love, Peace & Harmony".
Urmărește-ne pe

Cu două luni înainte de concertul aniversar "Rămâne din noi... dragostea", direcția 5 lanseaza piesa și videoclipul "Balerina". O poezie vizuală plina de emoție, sinceritate și dragoste, în care dansul este elementul principal, videoclipul accentuează versurile scrise de Dinu Olărașu, pe muzica lui Marian Ionescu.

Piesa "Balerina" este al treilea single extras de următorul album al trupei - "Love, Peace & Harmony", care va fi lansat la concertul "Rămâne din noi... dragostea". În cadrul evenimentului, ce va avea loc pe 29 noiembrie, direcția 5 va aniversa 25 de ani de muzică.

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri și Carmin Ionescu, grupul Direcția 5 a luat ființă în 1991, la București. În 1992, trupa lansează albumul „La vulturul de mare cu peștele în gheare”, după care pleacă în Bulgaria la festivalul „Orfeul de aur”, iar în octombrie prezintă două piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde obține premiul II, înregistrările live fiind transmise de MTV. Urmează o lungă istorie muzicală, ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Direcția 5
Videoclipuri cu Direcția 5
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE