Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: direcția 5 - Balerina

Direcția 5 a lansat videoclipul noului single ”Balerina”. Piesa este extrasă de pe albumul "Love, Peace & Harmony".

Cu două luni înainte de concertul aniversar "Rămâne din noi... dragostea", direcția 5 lanseaza piesa și videoclipul "Balerina". O poezie vizuală plina de emoție, sinceritate și dragoste, în care dansul este elementul principal, videoclipul accentuează versurile scrise de Dinu Olărașu, pe muzica lui Marian Ionescu.

Piesa "Balerina" este al treilea single extras de următorul album al trupei - "Love, Peace & Harmony", care va fi lansat la concertul "Rămâne din noi... dragostea". În cadrul evenimentului, ce va avea loc pe 29 noiembrie, direcția 5 va aniversa 25 de ani de muzică.

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri și Carmin Ionescu, grupul Direcția 5 a luat ființă în 1991, la București. În 1992, trupa lansează albumul „La vulturul de mare cu peștele în gheare”, după care pleacă în Bulgaria la festivalul „Orfeul de aur”, iar în octombrie prezintă două piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde obține premiul II, înregistrările live fiind transmise de MTV. Urmează o lungă istorie muzicală, ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Directia 5
Videoclipuri cu Directia 5
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE