BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli"
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: direcția 5 - Balerina

Direcția 5 a lansat videoclipul noului single ”Balerina”. Piesa este extrasă de pe albumul "Love, Peace & Harmony".

Cu două luni înainte de concertul aniversar "Rămâne din noi... dragostea", direcția 5 lanseaza piesa și videoclipul "Balerina". O poezie vizuală plina de emoție, sinceritate și dragoste, în care dansul este elementul principal, videoclipul accentuează versurile scrise de Dinu Olărașu, pe muzica lui Marian Ionescu.

Piesa "Balerina" este al treilea single extras de următorul album al trupei - "Love, Peace & Harmony", care va fi lansat la concertul "Rămâne din noi... dragostea". În cadrul evenimentului, ce va avea loc pe 29 noiembrie, direcția 5 va aniversa 25 de ani de muzică.

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri și Carmin Ionescu, grupul Direcția 5 a luat ființă în 1991, la București. În 1992, trupa lansează albumul „La vulturul de mare cu peștele în gheare”, după care pleacă în Bulgaria la festivalul „Orfeul de aur”, iar în octombrie prezintă două piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde obține premiul II, înregistrările live fiind transmise de MTV. Urmează o lungă istorie muzicală, ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Directia 5
Videoclipuri cu Directia 5
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE