BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Videoclip oficial: Dima - Urzici

Dima a lansat videoclipul noului single “Urzici”. Piesa este rezultatul colaborării pe care artistul o are cu Ciprian Blaga, cei doi lucrând împreună și la hitul “Cireș de mai” (feat Amna).

Videoclipul piesei "Urzici" este semnat de Criss Blazziny, rapper şi regizor.

"Mă bucur că Blazziny a reuşit să realizeze un clip care, din punctul meu de vedere, completează perfect piesa şi îi multumesc prietenei mele Roxana Niculae pentru că m-a suportat la filmări :)" - Dima

Dima este originar din Chișinău. Tânărul artist a reușit să atragă atenția în 2008, prin participarea la concursul de talente “Fabrica de staruri”, prima ediție din Republica Moldova, unde s-a calificat în finală. La scurt timp după, artistul a obținut unul din rolurile principale în serialul “Pariu cu Viața”, alături de Alina Eremia, Dorian Popa, Liviu Teodorescu și Sore Mihalache, printe alții.

Deși au urmat o serie de roluri de succes interpretate de Dima în televiziune, printre care se numără “Ferma Vedetelor” și “Te cunosc de undeva”, artistul nu a putut sta departe de prima sa dragoste, muzica.

"Mă bucur foarte mult c-am reușit să lansăm piesa, ținând cont că lucrăm la ea de ceva timp pentru a o aduce la cea mai bună formă. Am investit foarte multe emoții în acest proiect și sper ca și voi să simțiți asta. Îi mulțumesc lui Ciprian pentru colaborarea noastră și echipei de la Roton pentru încredere." - Dima

Citește mai multe despre Dima Trofim
Videoclipuri cu Dima Trofim
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE