Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Dima - Urzici

Dima a lansat videoclipul noului single “Urzici”. Piesa este rezultatul colaborării pe care artistul o are cu Ciprian Blaga, cei doi lucrând împreună și la hitul “Cireș de mai” (feat Amna).

Videoclipul piesei "Urzici" este semnat de Criss Blazziny, rapper şi regizor.

"Mă bucur că Blazziny a reuşit să realizeze un clip care, din punctul meu de vedere, completează perfect piesa şi îi multumesc prietenei mele Roxana Niculae pentru că m-a suportat la filmări :)" - Dima

Dima este originar din Chișinău. Tânărul artist a reușit să atragă atenția în 2008, prin participarea la concursul de talente “Fabrica de staruri”, prima ediție din Republica Moldova, unde s-a calificat în finală. La scurt timp după, artistul a obținut unul din rolurile principale în serialul “Pariu cu Viața”, alături de Alina Eremia, Dorian Popa, Liviu Teodorescu și Sore Mihalache, printe alții.

Deși au urmat o serie de roluri de succes interpretate de Dima în televiziune, printre care se numără “Ferma Vedetelor” și “Te cunosc de undeva”, artistul nu a putut sta departe de prima sa dragoste, muzica.

"Mă bucur foarte mult c-am reușit să lansăm piesa, ținând cont că lucrăm la ea de ceva timp pentru a o aduce la cea mai bună formă. Am investit foarte multe emoții în acest proiect și sper ca și voi să simțiți asta. Îi mulțumesc lui Ciprian pentru colaborarea noastră și echipei de la Roton pentru încredere." - Dima

Citește mai multe despre Dima Trofim
Videoclipuri cu Dima Trofim
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE