Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Delia - 1234 (Unde dragoste nu e)

Delia a lansat videoclipul noului single ”1234 (Unde dragoste nu e)”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Deliria”, apărut pe piață în luna aprilie.
Urmărește-ne pe

Piesa ”1234 (Unde dragoste nu e)” are refrenul preluat din hitul lui Gheorghe Gheorghiu, strofele fiind scrise de Marius Moga împreună cu Popescu Ileana Roxana,  Loredana Cavasdan și Robert Toma.

Clipul piesei ”1234 (Unde dragoste nu e)” este gândit ca o continuare a hitului “Da, mamă”. Vizualul fost filmat în același loc și în același stil. Regizat de Alex Ceaușu, videoclipul este cât se poate de real, căci party-ul a fost adevărat, cu oameni din viața Deliei.

În spiritul clipului, Delia a ținut să dea mai multe declaratii, una clasică și serioasă, și una pentru cei care îi cunosc simțul umorului.

#1 "Videoclipul este un fel de continuare a lui 'Da, mama'. Este despre viața mea, în clip apar prieteni, oameni apropiați, nu e vorba de o simplă figurație. Cam fiecare persoană de acolo are locul bine așezat. Apar toți ai mei, exact cum spun și în piesă. Piesa este făcută de Marius Moga și e un remake după celebra 'Unde dragoste nu e', a lui Gheorghe Gheorghiu, care s-a simțit onorat că îi folosim refrenul. O simt ca pe un stadiu 2 al 'Da, mamă', doar că nu e pe nostalgie, ci pe fericire și distracție."

#2 "Piesa se adresează celor cu vârste cuprinse între 5 și 30 de ani, iar mesajul piesei este unul cât se poate de evident: NU mai săriți în pat, se strică salteaua! Am lucrat la acest clip 24 de ore și în timpul lui nu a băut și nu s-a distrat nimeni, practic mi-am chinuit prietenii. Piesa asta a fost destul de așteptată, în sensul în care în ultima perioadă am cântat numai balade pop rock, așa că m-am decis să o dau și în petrecere. Life's too short to take yourself too seriously!"

Melodia se regăsește pe albumul "Deliria", ce include și hiturile ”Da, mamă”, ”Cum ne noi” și ”Gura ta”. Discul a fost lansat la începutul lunii aprilie în două variante, una dintre ele având copertă lenticulară, o premieră pe piața muzicală din România. În interior, ambele versiuni ale albumului vin cu un booklet care conține peste 80 de poze noi și 53 de stickere desprinse din lumea Deliei.

Piese de pe noul disc al artistei au fost prezentate live în premieră în cadrul ”Welcome to Deliria”, show-ul susținut la Sala Palatului pe 2 și 3 aprilie. Întregul concert a fost lansat și online, în 5 episoade, disponibile pe canalul de YouTube al Cat Music.

Delia a pătruns pe scena muzicală din România la sfârşitul anilor ’90, ca parte a duetului de mare succes N & D, şi de peste 15 ani se menţine în atenţia publicului, printr-o carieră solo remarcabilă. Dacă hitul „Pe aripi de vânt”, care i-a adus artistei peste 25 de milioane de vizualizări pe You Tube, cel mai recent single, „Da, mamă”, a depăşit deja 30 de milioane de vizualizări, şi a adus-o, din nou, în fruntea topurilor de specialitate.

Anul trecut, Delia a dominat gala Media Music Awards de la Sibiu, câștigând un număr record de premii. Artista a primit nu mai puțin de 7 trofee de cristal, mulțumită succesului de care s-a bucurat piesa “Pe aripi de vânt”. Trofeele Media Music Awards s-au acordat pe baza numărului de difuzări media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015.

Citește mai multe despre Delia Matache
Videoclipuri cu Delia Matache
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE