Urmărește-ne în Social Media

Daughtry - Torches

Fostul concurent American Idol, Chris Daughtry, a lansat împreună cu trupa sa pe 11 martie 2016, un videoclip pentru single-ul „Torches”, care ne vorbește despre lupta dintre negativitatea și pozitivitatea din jur.

„Torches” a fost compusă împreună cu Dave Bassett, cel care a scris cântece pentru Elle King, Rachel Platten, Shinedown. Single-ul a fost lansat pe 29 ianuarie și este inclus pe primul album al celor mai bune hituri ale trupei, It's Not Over...The Hits So Far.

Torches se adresează negativității din lume și imaginează o soluție care ar răspândi bunătatea ca focul. Am început cu pianul și odată ce am conturat notele și versurile, mi-a devenit destul de clar despre ce va fi cântecul. Toată această ură, violență, rebeliune și negativitate, nu se întâmplă doar în țara noastră, ci în toată lumea. Oamenii se iau de alții pe internet fără nici măcar o repercusiune. Toată această blamare - de unde a venit? Cât de frumos ar fi dacă am lua o bucățică din acea energie și doar am dărui pozitivitate și dragoste care ar începe să ardă și să se răspândească. De aici și versurile All the hate and lies around us/like an ember in the brush/can ya picture a world without it/turn it all into ash and dust.”, spune Daughtry într-un interviu.

Albumul It's Not Over...The Hits So Far a fost lansat în februarie 2016 și conține cele mai bune cântece de pe cele patru albume ale trupei, dar și două noi, „Torches” și „Go Down”.

Lista cântecelor de pe albumul It's Not Over...The Hits So Far:

01. It’s Not Over
02. Home
03. Over You
04. What About Now
05. Feels Like Tonight
06. No Surprise
07. September
08. Life After You
09. Crawling Back To You
10. Waiting For Superman
11. Long Live Rock & Roll
12. Torches
13. Go Down

PUBLICITATE
Comentarii