BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
David Garrett
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Videoclip oficial: Cristina Bălan - Sertar cu amintiri

Cristina Bălan, câștigătoarea trofeului Vocea României în 2015, a lansat videoclipul noului single ”Sertar cu amintiri”. Piesa este compusă de artistă împreună cu Șerban Cazan, Pop Marius și Popescu Vlad.

”Pentru cei care aleg să trăiască frumos. Pentru cei cu respect și demnitate. Pentru cei care inspiră. Pentru cei care pun suflet în tot ce fac. Pentru cei care au cunoscut iubirea. Pentru cei care au cunoscut despărțirea. Pentru cei care au cunoscut bucuria dar și tristețea. Pentru cei care dăruiesc. Pentru cei care ajută. Pentru cei care trăiesc cu picioarele pe pământ. Pentru visători. Pentru cei răi. Pentru cei buni. Pentru tine. Pentru mine. Pentru voi. Pentru toți îmi doresc un ”Sertar Cu Amintiri” plin de momente speciale și iubire! Cu drag și emoții, vă prezint noul meu single”, a declarat Cristina Bălan.

Sertar Cu Amintiri” are versurile scrise de Cristina Bălan, pe partea de compoziție muzicală artista colaborând cu Șerban Cazan, Pop Marius și Popescu Vlad. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Millo Simulov.

Cristina Bălan a câștigat în 2015 trofeul concursului Vocea României. Artista a fost în echipa lui Tudor Chirilă.

Citește mai multe despre Cristina Bălan
Videoclipuri cu Cristina Bălan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE