Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Andrei - "Aievea" de la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
Profită de promoție: Vezi reducerile din Weekend SuperStars @ eMAG!

Videoclip oficial: Cristina Bălan - Sertar cu amintiri

Cristina Bălan, câștigătoarea trofeului Vocea României în 2015, a lansat videoclipul noului single ”Sertar cu amintiri”. Piesa este compusă de artistă împreună cu Șerban Cazan, Pop Marius și Popescu Vlad.

”Pentru cei care aleg să trăiască frumos. Pentru cei cu respect și demnitate. Pentru cei care inspiră. Pentru cei care pun suflet în tot ce fac. Pentru cei care au cunoscut iubirea. Pentru cei care au cunoscut despărțirea. Pentru cei care au cunoscut bucuria dar și tristețea. Pentru cei care dăruiesc. Pentru cei care ajută. Pentru cei care trăiesc cu picioarele pe pământ. Pentru visători. Pentru cei răi. Pentru cei buni. Pentru tine. Pentru mine. Pentru voi. Pentru toți îmi doresc un ”Sertar Cu Amintiri” plin de momente speciale și iubire! Cu drag și emoții, vă prezint noul meu single”, a declarat Cristina Bălan.

Sertar Cu Amintiri” are versurile scrise de Cristina Bălan, pe partea de compoziție muzicală artista colaborând cu Șerban Cazan, Pop Marius și Popescu Vlad. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Millo Simulov.

Cristina Bălan a câștigat în 2015 trofeul concursului Vocea României. Artista a fost în echipa lui Tudor Chirilă.

Citește mai multe despre Cristina Bălan
Videoclipuri cu Cristina Bălan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE