Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Corina feat. Dorian Popa - Nimeni altcineva

Corina și Dorian Popa exersează poziții de yoga și mișcări lascive în noul videoclip "Nimeni altcineva". Regia este semnată de Marin Dinescu iar coregrafia de Emil Rengle. Pentru stăpânirea pozițiilor dificile de yoga acrobatică, cei doi au colaborat cu Vlad Dogarescu.

Videoclipul Corinei cu Dorian Popa, unul dintre cei mai iubiți tineri din generația Lala Band, este cel de-al 17-lea din cariera artistei și celebreaza 10 ani de carieră muzicală. Piesa “Nimeni altcineva” este compusă de John Puzzle, iar clipul este un tandem care îmbină  pasiunea celor 2 artiști pentru sport, dorința celor doi de a fi mereu diferiți și spectacolul unui flirt pe ritmul senzual al unei rutine de acro-yoga.

Cei doi protagoniști s-au antrenat împreună câteva săptămâni bune în sala de acro-yoga, cu unii din cei mai buni maeștri din România și au pregătit posturi incredibile, cu prize de mare dificultate. Clipul a fost filmat în două zile, în două locații.

“A fost una dintre cele mai solicitante filmări la care am participat până acum, din cauza faptului că atât eu, cât și Corina, suntem începători în ceea ce priveste acro-yoga. Am fost înconjurat de o mulțime de oameni care imi înțelegeau pasiunea pentru sport. Îmi doresc ca toți cei care au o oarecare înclinație către "mișcare" să ne preia exemplul și să privească videoclipul nostru ca pe o ințtiere în această practică numită acro-yoga, pe care o recomand cu mare căldură tuturor celor care caută alături de exerciții fizice și o echilibrare a organismului”, a explicat Dorian Popa.

Echipa din spatele camerelor de filmat a fost una numeroasă.

“Multumesc echipei Antz pentru conceptul clipului, regizorului Marin Dinescu, coregrafului Emil Rengle, maestrului de yoga Vlad Dogarescu, rezultatul este incredibil, o premieră în România. A fost clipul pentru care am avut nevoie de perioada cea mai lungă de pregătire, pentru că yoga acrobatică este o disciplină care cere foarte multă concentrare. Dorian este partenerul perfect de antrenament, este foarte talentat și de-abia aștept să vedeți povestea noastră în doi, obraznică, sexy, echilibrată de energia unică yoga”, a spus Corina Bud.

Citește mai multe despre CorinaDorian Popa
Videoclipuri cu CorinaDorian Popa
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE