Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Videoclip oficial: Coma - Bine

Coma a lansat videoclipul noului single ”Bine”, o piesă ce atrage atenția asupra unui fenomen grav, cu repercusiuni sociale: bullying-ul. Mesajul piesei este completat prin anexarea unui videoclip aparte, integrat în proiectul VIDEO CONTENT.

Noul single ”Bine” a avut premiera în cadrul concertului de pe 11 aprilie din Control, tot atunci fiind prezentat publicului și videoclipul. Piesa dorește a se prezenta publicului larg sub forma unui semnal de alarmă, ce vizează un fenomen grav, cu repercusiuni sociale, mentale, atitudinale și emoționale, ignorat uneori de adulți: bullying-ul. Deși alura occidentală a acestui cuvânt pare să îl separe printr-o oarecare distanță de societatea românească, fenomenul denumit de acesta este cât se poate de real și prezent în școlile din țara noastră.

Videoclipul noii piese Coma este integrat în proiectul VIDEO CONTENT. Inițiat de artistul Cătălin Rulea, proiectul propune o repoziţionare artistică a videoclipului prin abordarea lumii paralele cu sistemul de idealizare mediatică a realităţii.

Fie că este prezentată pozitiv sau negativ, realitatea, prin mediatizare, capăta o aură ireală. Problemele societăţii în care trăim sunt de multe ori ignorate sau clasate într-un sertar ascuns ca să nu ne tulbure viaţa în bunăstare pe care vrem să o construim. Cum putem rezolva problemele societăţii? Ce poate face arta pentru societate şi ce poate face arta pentru artă? Contextualizarea realizată prin proiectul VIDEO CONTENT  pune produsul artistic la intersecţia dintre cultura pop, campanie mediatică de sensibilizare şi arta angajată social.

În proiectul VIDEO CONTENT s-au implicat și Grimus, Dan Byron, Pixels, Luna Amară și Toulouse Lautrec.

Citește mai multe despre Coma
Videoclipuri cu Coma
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE