Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: Ciara - Dose

La 3 ani de la apariția albumului ”Jackie”, Ciara revine în forță cu un single menit să zguduie puțin topurile muzicale. Noua melodie a artistei se numește ”Dose” și are un mesaj motivațional: ”Atunci când cazi...ridică-te și mergi înainte”.

Cu o energie debordantă, ce ar intimida-o puțin și pe Beyonce, Ciara ne arată în noul ei videoclip că este o femeie puternică, care nu se lasă îngenunchiată de nimeni și nimic. ”Dose” are un puternic mesaj motivațional, artista vorbind în versurile piesei despre puterea de a depăși orice obstacol și de a nu ține cont de prejudecățile celor din jur: “I’m a groundbreaking woman/ I get loud when I wanna/ Put me down, I’ll go harder”.

Noul single ”Dose” va fi inclus pe următorul album al artistei, la care se lucrează de anul trecut.

“Sunt super, super entuziasmată de noul meu album. M-am distrat atât de mult lucrând la el. Am început de fapt să lucrez la el cu puțin timp înainte de a o naște pe Sienna așa că a fost super distractiv; am dansat în studio cu burtica mea. Dar am revenit asupra lui și lucrurile încep să se contureze”, a declarat Ciara într-un interviu acordat pentru ABC în luna martie.

În 2015, Ciara a lansat albumul “Jackie“, un material ”pe care a visat să-l lanseze dintotdeauna”. Discul a inclus single-urile ”I Bet” și ”Dance Like We’re Making Love”.

Citește mai multe despre Ciara
Videoclipuri cu Ciara
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE