Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Cher - SOS

Cher a lansat videoclipul piesei ”SOS”, coverul înregistrat după hitul ABBA. Melodia este inclusă pe albumul ”Dancing Queen”, așteptat pe piață luna aceasta.

La 72 de ani, Cher se simte mai tânără ca niciodată. Artista va lansa luna aceasta cel de-al 26-lea album de studio, ”Dancing Queen”, un material ce conține exclusiv cover-uri după hituri ABBA.

Albumul a fost înregistrat ca parte a implicării sale în musical-ul ”Mamma Mia! Here We Go Again”. Cher joacă în această peliculă rolul mamei Donnei, personajul interpretat de Meryl Streep.

"Nu a fost ceva serios inițial (cu referire la albumul ”Dancing Queen”), dar apoi, după ce am făcut-o, m-am simțit mândră. Și eu nu sunt o fană Cher. Chiar nu sunt. Cel puțin nu un fan înrăit", a mărturisit Cher în emisiunea lui Ellen DeGeneres.

Cher a povestit în cadrul interviului și motivul pentru care a acceptat să joace în filmul ”Mamma Mia!” și să înregistreze albumul cu cover-uri.

”Un tip care mi-a fost agent, iar acum e CEO la Universal și mi-e și prieten, m-a sunat și mi-a spus: <<E bine pentru cariera ta să faci asta. Vei juca în ”Mamma Mia 2”>>. Și mi-a închis.”

Pentru că a avut încredere în el, dar și pentru că i-a fost puțin frică să-l refuze, Cher a acceptat propunerea, fără a cunoaște exact detaliile. Decizia s-a dovedit a fi de bun augur, filmul ”Mamma Mia! Here We Go Again” având încasări de peste 400 de milioane de dolari.

Albumul ”Dancing Queen” va fi lansat pe 28 septembrie. Discul conține 10 piese.

Tracklist "Dancing Queen" - Cher:

  1. "Dancing Queen"
  2. "Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)"
  3. "The Name of the Game"
  4. "SOS"
  5. "Waterloo"
  6. "Mamma Mia"
  7. "Chiquitita"
  8. "Fernando"
  9. "The Winner Takes It All"
  10. "One of Us"

Citește mai multe despre Cher
Videoclipuri cu Cher
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE