Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Videoclip oficial: Carla's Dreams feat. Delia - Inima

Carla's Dreams și Delia pun rațiunea și ”Inima” față-n față, într-un nou videoclip regizat de Roman Burlaca. Publicul are, astfel, oportunitatea să vadă o nouă Delia, mai vulnerabilă.

”Rațiunea și inima se împacă rar, dar vorbesc mai mereu. Piesa aceasta este o ruptură dintr-un dialog, un fragment dintr-o frământare. O formă nouă, o nouă respirație... aceeași stare. O altă Delia. O altă “Inimă”.
V-am cuprins! - Carla's Dreams

Delia a mai colaborat cu Carla's Dreams pentru piesa ”Cum ne noi”, dar și pentru single-urile ”Da, mamă” și ”Fata lu' tata”.

Anterior acestui single, Carla's Dreams a lansat ”Frica”, ”Beretta”, ”Până la Sânge”, ”Tu şi Eu” feat. Inna, "Anti CsD""Dragostea din plic" şi "Antiexemplu", toate devenind hituri.

Carla’s Dreams a susținut două concerte de amploare la Arenele Romane, în mai 2016 și 2017, la ambele evenimente participând peste 5000 de fani. La aceste concerte au participat și invitați surpriză, printre care s-au numărat Delia, Loredana Groza și Antonia.

Carla’s Dreams a cucerit publicul din România prin mesajele puternice, sound-ul divers și colaborările de succes cu INNA, Antonia, Delia și Loredana. Grupul  susține concerte sold out atât în România, cât și în Republica Moldova.

Carla's Dreams a fost marele câștigător al Media Music Awards 2016, primind 7 trofee: Best Song, Winter Hit, Best Group, Media Forest Award, Best Video, Best Youtube și Most Wanted Artist by ASUS Fans.

Citește mai multe despre Carla's DreamsDelia Matache
Videoclipuri cu Carla's DreamsDelia Matache
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE