Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze concert Arcade Fire la Romexpo Bucuresti Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Videoclip oficial: Cardinale - Forever Young

"Forever Young", single-ul de debut al formației Cardinale, este inspirat de misiunea trupei, iar fetele speră ca această piesă să devină imnul celor care nu sunt confortabili în propria piele și, totodată, un îndemn pentru ca aceștia să-și urmeze visurile.

Inspirate de mișcarea "Love Yourself" și "Live the moment", artistele decid să amintească lumii fapul că cel mai important timp este prezentul și că fiecare moment al vieții are farmecul său. Trupa Cardinale își propune să transmită către toate generațiile ideea că fericirea nu are vârstă și să arate că niciodată nu este prea devreme sau prea târziu pentru a munci pentru visul tău. "Forever Young", single-ul lor de debut, este inspirat de misiunea trupei, iar fetele speră ca această piesă să inspire oamenii pentru a vedea frumusețea oricărei vârste. Totodată, este un îndemn pentru ca aceștia să-și urmeze visurile.

"Este un sentiment care vine din interior, fie că ai 18 ani, fie că ai 70. Fericirea este cea care te menține tânăr, așa că atâta timp cât sufletul tău este fericit, vârsta devine doar un număr". (Cardinale)

"Forever Young" a fost compusă de Adi Colceru, iar versurile îi aparțin Andreei Moldovan. Videoclipul este încărcat de energie și se poate observa cu ușurință efervescența a ceea ce înseamnă "suflet tânăr".

Alcătuit din patru tinere talentate, Cardinale înseamnă Karina, Alexa, Roberta și Daniela. Născute și crescute în București, fetele erau o prezență frecventă la diferite concursuri de talent încă din școala primară, fiecare participând individual, formând însă o strânsă legătură în spatele cortinei. Câțiva ani mai târziu, fetele se reîntâlnesc prin intermediul unor prieteni comuni și vorbesc pentru prima dată de înființarea unei trupe, la inițiativa Karinei, care avea deja un contract cu casa de discuri Roton.

Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE