Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BT Live: Zdob și Zdub / A-C Leonte
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019

Videoclip oficial: Calvin Harris - Faking It ft. Kehlani, Lil Yachty

Calvin Harris a lansat videoclipul noului single ”Faking It”, înregistrat în colaborare cu Kehlani și Lil Yachty. Piesa este extrasă de pe albumul ”Funk Wav Bounces Vol. 1”, un material ce include colaborări cu artiști aleși pe sprânceană, precum Pharrell Williams și Frank Ocean.

După featuring-ul neașteptat cu Jessie Reyez, o artistă ce a ajuns de curând în atenția publicului, Clavin Harris continuă seria colaborărilor lansând piesa ”Faking It”, alături de Kehlani și Lil Yachty. Kehlani s-a făcut remarcată anul trecut, când a lansat piesa ”Gangsta”, de pe coloana sonoră a filmului ”Suicide Squad”.

Noul single ”Faking It” se regăsește pe cel de-al 5-lea album de studio al lui Calvin Harris, ”Funk Wav Bounces Vol. 1”. Discul a fost lansat în iunie 2017 și a debutat pe poziția a doua în topul american Billboard 200, dar și în clasamentul albumelor din UK.

Calvin Harris a câștigat în 2014 peste 30 de milioane de lire sterline, în 2015 aproape 50 de milioane de lire, iar în 2016 încă 50 de milioane de lire sterline, situându-se în toți acești ani pe prima poziție în topul Forbes al celor mai bine plătiți DJ . Harris a dominat topurile cu hiturile sale, dintre care amintim ”We Found Love” (feat Rihanna), ”How Deep Is Your Love” și ” This Is What You Came For” (feat. Rihanna). În 2012, acesta a susținut peste 100 de show-uri live, iar onorariul său pe concert s-a învârtit în jurul sumei de 130.000 de lire sterline.

Într-un interviu pentru revista Forbes, Harris a declarat că succesul său se datorează popularității incredibile de care are parte muzica dance în ultimii 3 ani. Modest, DJ-ul a precizat că s-a întâmplat pur și simplu să se afle în locul potrivit, la momentul potrivit.

Citește mai multe despre Calvin HarrisKehlani
Videoclipuri cu Calvin HarrisKehlani
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE