Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Calum Scott - No Matter What

Calum Scott, artistul englez ajuns cunoscut prin participarea sa la ”Britain's Got Talent”, a lansat un nou single, intitulat "No Matter What". Piesa vorbește despre curajul de a vorbi deschis despre sexualitatea ta, fără a te simți marginalizat.

Judecat pentru faptul că este homosexual, Calum Scott a suferit mult în adolescență, încercând pentru multă vreme să ascundă acest lucru. În versurile noului single ”No Matter What”, artistul ne încurajează să nu trăim în umbră și să nu ne lăsăm afectați de prejudecăți.

"Știu că sunt oameni tineri și vârstnici care se luptă cu aceleași incertitudini, trăind în frică și cu inima zdrobită. Eu fac muzica pe care o fac pentru că vreau să inspir oamenii să poarte conversațiile corecte. Dacă un copil mai puțin va putea să crească fără a ascunde ceea ce este sau să creadă că persoana pe care ei o iubesc îi va face să se simtă singuri, atunci toate lucrurile prin care am trecut eu și-au meritat prețul", a detaliat Calum Scott.

Calum Scott este unul dintre tinerii artiști britanici aflați în plină ascensiune. Ajuns cunoscut prin participarea la popularul show Britain's Got Talent, Calum a fructificat popularitatea câștigată în cadrul concursului lansând la scurtă vreme un cover al hitului "Dancing On My Own", semnat de Robyn. Strategia sa a dat roade, coverul ajungând pe poziția a doua în topul UK Singles Chart și fiind declarată în septembrie 2016 ”cea mai descărcată piesă a verii”.

Anul acesta, artistul a lansat albumul său de debut, ”Only Human”, disc ce include și single-ul cu videoclip ”You Are The Reason”. LP-ul a fost pus în vânzare pe 9 martie, prin intermediul Capitol Records.

Citește mai multe despre Calum Scott
Videoclipuri cu Calum Scott
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE