Urmărește-ne în Social Media

Calum Scott - Biblical

Calum Scott ne vorbește despre iubirea ce nu poate fi descrisă în cuvinte în noua sa piesă, ”Biblical”. Single-ul vine acompaniat de un videoclip regizat de Franklin & Marchetta.

Calum Scott începe promovarea celui de-al doilea album de sudio cu o piesă de impact, o baladă despre găsirea iubirii în forma sa cea mai pură. "Biblical" a fost produsă de Jon Maguire și înregistrată parțial la Abbey Road Studios.

"Știu că biblic este un termen care are conotații spirituale pentru mulți, dar pentru mine biblic este despre iubirea incomensurabilă, o iubire ce nu poate fi descrisă în cuvinte, o iubire de proporții biblice care nu este mărginită de timp și de nimic altceva.

Ceea ce mi-aș dori să se întâmple atunci când oamenii ascultă această piesă este ca ei să asocieze această emoție cu un nume, un chip sau o pasiune a lor și să transforme versurile într-o relatare a propriilor lor povești", a povestit artistul britanic.

În videoclipul piesei "Biblical", regizat de duetul britanic Franklin & Marchetta, artistul stă singur într-o cameră pustie, în timp ce un dansator de balet, un violonist și doi miri pot fi văzuți sub apă, într-o realitate alternativă.

Albumul de debut al lui Calum Scott, "Only Human", a fost lansat în 2018. Discul a urcat până pe poziți a 4-a în topul albumelor din UK.

Comentarii