Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Călin Pop & Marius Pop - Ascultă-mi inima

Călin Pop și fiul său, Marius Pop, au lansat un videoclip pentru piesa “Ascultă-mi inima”. Acesta a fost filmat în 2002 și nu a fost făcut public până acum.

Piesa ”Ascultă-mi inima” este extrasă de pe albumul ”Amintiri de familie 2002”, lansat de Universal Music România anul acesta, pe 12 februarie. LP-ul a fost mixat și masterizat de Gabi Jonucz, iar grafica este realizată de artistul Radu Damian, cunoscut printre altele pentru colaborarile sale cu Goodbye To Gravity, Bucium sau Reșița Rocks.

La înregistrări au mai participat Vlady Săteanu la bas, Zakar Sandor la chitară, și Lucian Hulban, Pasztai Andras și Gabriel Băruță la tobe, cel din urmă fiind și interpretul părților de pian și clape la cateva dintre piese.

Tracklist ”Amintiri de familie 2002” - Călin Pop & Marius Pop:

  1. Ascultă-mi inima
  2. Sosirea ei
  3. Scrisoare
  4. Dorința
  5. Visul meu
  6. Nu sta în calea mea
  7. Buzunarul de la piept
  8. Oracolul I
  9. Nu ești aievea (Oracolul II)
Coperta albumului ”Amintiri de familie 2002”

Coperta albumului ”Amintiri de familie 2002”

Călin Pop este vocalistul formației Celelalte Cuvinte, una dintre cele mai iubite trupe românești de muzică rock. Formația a oferit publicului timp de peste 3o de ani poezii puse pe note muzicale. Originalitate, atitudine și constanță sunt trăsăturile care descriu cel mai bine stilul inconfundabil al trupei Celelalte Cuvinte.

Citește mai multe despre Călin PopMarius Pop
Videoclipuri cu Călin PopMarius Pop
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE