Urmărește-ne în Social Media

Cabron - Dayamay

Cabron ne explică de ce face rap și de ce e încă ascultat de public în versurile noului single ”Dayamay”. Melodia este extrasă de pe cel mai recent album al artistului, ”Gemeni”.

După single-ul ”Strada”, piesa generației care a crescut în stradă, Cabron revine cu single-ul si clipul ”Dayamay”. Versurile sunt scrise de Cabron, iar muzica este compusă de Mihai Andrei, în studiourile HaHaHa Production.

Dayamay” este o piesă prin care Cabron pare să răspundă unor întrebări ce i-au fost puse în ultimii ani. Rapperul ne explică de ce continuă să compună și să facă hituri, în vreme ce alții îl critică.

”#DAYAMAY scriu, mai recit,
D'aia îmi sună perfect și răcit!”, spune Cabron în versurile noului single.

Melodia este extrasă de pe albumul ”GEMENI”, lansat pe 20 septembrie.

“Eu sunt zodia Gemeni, așa că am ales acest nume de album tocmai pentru că mă caracterizează, eu sunt în același timp și personajul pozitiv și personajul negativ”, povestește Cabron.

Cabron activează pe piața muzicală din România de 20 de ani. A început cu Shobby cu care a avut trupa Codu’ Penal. În 2006 a lansat primul album solo, “Prin ochii mei”, pe care l-a lansat gratuit pe internet, la cererea fanilor. În 2008 a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care a lansat mai multe single-uri care au ajuns hituri la toate radiourile din România, printre ele numărându-se „Arată-le la toți”, „Iarna pe val”, „Frunzele și iarbă”, „Dă-o tare”, „Vocea ta” , „La masa mea”.

PUBLICITATE
Comentarii