Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Busted - On What You're On

Trupa de pop punk Busted a lansat videoclipul unui nou single, după 12 ani de absență de pe scena muzicală. Melodia se numește ”On What You're On” și este extrasă de pe albumul ”Night Driver”, așteptat pe piață în noiembrie.

Busted, trupa britanică de pop punk formată la începutul anilor 2000, a revenit pe piață după o pauză de 12 ani. Ajunsă în atenția publicului prin single-uri precum "Year 3000", "You Said No" și "Crashed the Wedding", plasate în fruntea topurilor din UK, formația s-a întors în 2016 cu un nou album, intitulat ”Night Driver”.

”Trupa sună acum diferit, dar noi rămânem în continuare Busted. Esența rămânem noi trei (...) Acesta este un nou capitol în parcursul trupei. Și chiar dacă ar fi să facem asta doar pentru un singur turneu, tot am fi fericiți. Dar faptul că ce se întâmplă e ceva complet nou pentru Busted, ne face să fim și mai entuziasmați", declara trupa Busted pentru Digital Spy în urmă cu câteva luni.

După single-ul ”Coming Home”, dedicat fanilor care au crescut odată cu formația, trupa a revenit cu o nouă piesă, intitulată ”On What You're On”. Melodia, ce amintește pe alocuri de Daft Punk, este acompaniată de un videoclip regizat de Andrew Hines.

Albumul ”Night Driver”, ce include noul single ”On What You're On”, va fi lansat pe 11 noiembrie 2016.

Tracklist ”Night Driver” - Busted:

 1. Coming Home
 2. Night Driver
 3. On What You're On
 4. New York
 5. Thinking of You
 6. Without It
 7. One of a Kind
 8. I Will Break Your Heart
 9. Kids with Computers
 10. Easy
 11. Out of Our Minds
 12. Those Days Are Gone

Citește mai multe despre Busted
Videoclipuri cu Busted
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE