Urmărește-ne în Social Media

Bullet For My Valentine - Letting You Go

Bullet For My Valentine a lansat un videoclip de stare, în lumini și umbre, pentru noul single ”Letting You Go”. Vizualul este regizat de Stuart Birchall.

Noul single ”Letting You Go” se regăsește pe albumul ”Gravity”, programat pentru lansare pe 29 iunie.

”A fost dificil să compun ”Letting You Go” din multe puncte de vedere”, a declarat solistul Matt Tuck. ”Este de departe cea mai experimentală melodie pe care am scris-o, atât compozițional, cât și liric. Am vrut să fac o piesă care să iesă în evidență și să ne separe pe noi, ca trupă, de restul formațiilor care abordează același stil muzical, și eu cred că ”Letting You Go” exact asta face .”

Videoclipul alb-negru ce acompaniază piesă este regizat de Stuart Birchall și accentuează zbuciumul interior transmis de piesă prin versuri și linie melodică.

De pe albumul ”Gravity” a fost promovată anterior piesa ”Over It”, un melodie ce vorbea despre momentul în care îţi depăşeşti slăbiciunile, demonii şi problemele. Discul vine la o pauză de 3 ani de la LP-ul anterior, ”Venom”, primul material lansat de formație după plecarea basistului Jason "Jay" James. ”Gravity”este și primul album Bullet For My Valentine cu noul toboșar Jason Bowld, care l-a înlocuit în 2016 pe Michael "Moose" Thomas.

Bullet For My Valentine a cântat în România în 2013, urcând pe scena festivalului Rock the City înainte de Rammstein.

Comentarii