Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: BØRNS - I Don't Want U Back

BØRNS a lansat videoclipul noului single ”I Don't Want U Back”. Piesa este extrasă de pe albumul "Blue Madonna".

”Îmi place să vorbesc simplu și să-i las pe alții să interpreteze piesele în felul lor. Muzica se naște acolo unde găsești și iluziile”, a detaliat BORNS pentru VOGUE, explicând astfel mesajul pieselor sale.

La fel se întâmplă și cu piesa "I Don't Want U Back", al cărei mesaj, deși este ușor de intuit din titlu, va căpăta semnificații diferite pentru fiecare în parte. Melodia este inclusă pe cel de-al doilea album de studio al artistului, „Blue Madonna”. Prin acest disc, BØRNS își dorește să readucă în prezent un anume sound din trecut, care s-a pierdut.

“Sunt anumite nuanțe în muzică care nu cred că-și mai găsesc locul în felul în care oamenii fac muzică acum. Sunt anumite instrumebte care s-au pierdut într-un loc misterios și vreau să le aduc înapoi pe acest album”, a detaliat BØRNS pentru Billboard.

Albumul „Blue Madonna” a fost lansat pe 12 ianuarie. Pe disc este inclus și single-ul „God Save Our Young Blood”, înregistrat în colaborare cu Lana del Rey.

Tracklist „Blue Madonna” - BØRNS:

 1. God Save Our Young Blood
 2. Faded Heart
 3. Sweet Dreams
 4. We Don't Care
 5. Man
 6. Iceberg
 7. Second Night of Summer
 8. I don't Want U Back
 9. Tension (Interlude)
 10. Supernatural
 11. Blue Madonna
 12. Bye-bye Darling

În 2016, BØRNS a cântat pentru prima oară în România. Evenimentul a avut loc la Domeniul Știrbey, Buftea, în cadrul Summer Well Festival 2016.

Citește mai multe despre BØRNS
Videoclipuri cu BØRNS
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE