Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Bon Jovi - God Bless This Mess

Bon Jovi a lansat videoclipul noului single ”God Bless This Mess”. Piesa este extrasă de pe albumul „This House Is Not For Sale”.
Urmărește-ne pe

De câteva săptămâni încoace, Bon Jovi lansează videoclipuri pe bandă, apelând astfel la o strategie de promovare tot mai des folosită în industria muzicală (vezi Metallica, Beyonce). După ”The Devil's In The Temple”, ”Labour of Love”, ”Come On Up To Our House”, ”Scars On This Guitar” și ”New Year's Day”, Bon Jovi continuă promovarea albumului „This House Is Not For Sale” cu încă un video. Melodia pentru care s-a filmat noul clip se numește ”God Bless This Mess”, titlul făcând referire la decizia inspirată, în opinia trupei, de a rupe o colaborare de 32 de ani cu Mercury Records.

Albumul „This House Is Not For Sale” a fost produs de John Shanks. Noul disc a fost înregistrat fără Richie Sambora, acesta fiind înlocuit de Phil X. Cel de-al 14-lea disc de studio din cariera trupei a fost lansat pe piață pe 11 noiembrie sub egida Island Records.

Anterior acestui proaspăt contract semnat cu Island, muzica trupei Bon Jovi a fost promovată de Mercury Records, de care formația s-a desprins lansând un ultim album - „Burning Bridges”. Discul a fost înregistrat de formație pentru a îndeplini o ultimă obligație contractuală față de Mercury, înainte de a rupe o colaborare ce a durat nu mai puțin de 32 de ani.

Înființată în 1983 în New Jersey, trupa Bon Jovi a vândut peste 130 de milioane de discuri în întreaga lume. Bon Jovi a vizitat peste 50 de țări, printre care și România. Pe 10 iulie 2011, formația a cântat în Piața Constituției, în fața a 55.000 de spectatori.

Citește mai multe despre Bon Jovi
Videoclipuri cu Bon Jovi
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE