Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Beyonce - Hold Up

Beyonce a lansat videoclipul noului single ”Hold Up”. Piesa este extrasă de pe albumul vizual ”Lemonade”, ce a debutat pe prima poziție în topurile din SUA, Marea Britanie și Australia.

Beyoncé continuă promovarea aclamatului album ”Lemonade” lansând un nou videoclip. Vizualul single-ului ”Hold Up”, disponibil până acum doar pentru fanii care au conturi pe Tidal, a fost recent urcat pe YouTube. În doar câteva ore, clipul a cumulat aproape un milion și jumătate de vizionări, interesul publicului fiind încă foarte ridicat pentru acest misterios album, apreciat de critici și vândut în peste un milion de exemplare doar în SUA.

Piesa ”Hold Up” a fost compusă de Beyonce împreună cu Thomas Pentz, Ezra Koenig, Emile Haynie, Joshua Tillman, Uzoechi Emenike și Sean “Melo-X” Rhoden. Single-ul conține un sample din melodia ”Can't Get Used To Losing You”, interpretată de Andy Williams și devenită hit în anii '60.

Titlul albumului ”Lemonade”, ce include piesa ”Hold Up”, este inspirat de viața bunicii lui Beyonce, Agnéz Deréon, precum și de cuvintele de duh ale bunicii lui Jay Z, Hattie White. La finalul piesei ”Freedom” poate fi ascultat un fragment dintr-un discurs tinut de Hattie în aprilie 2015, la aniversarea vârstei de 90 de ani:

”Am avut în viață atât momente bune, cât și rele, dar am găsit întotdeauna forța interioară de a mă ridica. Mi s-au servit lămâi, dar am făcut din ele limonadă.” (de aici venind titlul ”Lemonade”)

Pentru ”Lemonade”, Beyonce a colaborat cu mulți producători apreciați, printre care se numără și Diplo, Jack White, James Blake și Mike Will Made It.

Tracklist ”Lemonade” - Beyonce:

 1. 'Pray You Catch Me'
 2. 'Hold Up'
 3. 'Don’t Hurt Yourself' (feat. Jack White)
 4. 'Sorry'
 5. '6 Inch' (feat. The Weeknd)
 6. 'Daddy Lessons'
 7. 'Love Drought'
 8. 'Sandcastles'
 9. 'Forward' (feat. James Blake)
 10. 'Freedom' (feat. Kendrick Lamar)
 11. 'All Night'
 12. 'Formation'

Citește mai multe despre Beyonce
Videoclipuri cu Beyonce
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE