Urmărește-ne în Social Media

Beth Hart - Tell Her You Belong To Me (Live From New York)

Beth Hart a lansat un video filmat live pentru piesa ”Tell Her You Belong To Me”. În această versiune, melodia se regăsește pe albumul ”Front and Center” (Live From New York), așteptat pe piață în luna aprilie.

După albumul ”Black Coffee”, lansat în ianuarie împreună cu Joe Bonamassa, Beth Hart începe promovarea unui nou LP, ce conține live-uri susținute  în New York. Primul clip extras din aceste înregistrări din concert o surprinde pe artistă interpretând piesa ”Tell Her You Belong To Me”. Versiunea de studio a melodiei se regăsește pe albumul ”Better Than Home”, lansat în 2015.

Albumul ”Front and Center” (Live From New York), ce conține live-ul piesei ”Tell Her You Belong To Me”, va putea fi achiziționat începând cu data de 13 aprilie.

Tracklist ”Front and Center” (Live From New York) - Beth Hart: 

 1. Let's Get Together (Live)
 2. Baddest Blues (Live)
 3. Jazz Man (Live)
 4. Delicious Surprise (Live)
 5. Broken and Ugly (Live)
 6. St. Teresa (Live)
 7. Isolation (Live)
 8. Tell Her You Belong To Me (Live)
 9. Fat Man (Live)
 10. Love Gangster (Live)
 11. Leave the Light On (Live)
 12. As Long As I Have a Song (Live)
 13. Can't Let Go (Live)
 14. For My Friends (Live)
 15. No Place Like Home (Live)

Despre vocea artistei americane Beth Hart se spune că “oprește timpul în loc”, fiind “obligatoriu de ascultat live măcar o dată în viață”. Hart consideră că nu există act artistic fără demoni și agonie. În 2012, la Kennedy Center Honors, a reușit printr-o reprezentație live de câteva minute să-i ridice în picioare în rafale de aplauze pe președintele Barrack Obama și pe soția sa, Michelle, în cadrul unui tribut adus marelui Buddy Guy, și el prezent la eveniment și cucerit iremediabil de vocea fără pereche a artistei.

Pe lângă albumele solo compuse în mare parte de ea ca răbufnire a unui trecut tumultuos și plin de drame, Beth Hart a fost invitată să cânte alături de legende ale muzicii blues și rock mondiale precum Joe Bonamassa, Jeff Beck si Slash, alături de care a concertat în întreaga lume și a lansat albume vândute în număr record.

PUBLICITATE
Comentarii