Festivalul TimeShift - bilete
Bucureștiul va fi capitala europeană a muzicii dance - Cumpără bilete la Festivalul TimeShift
Chester BenningtonChester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis 5 melodii Linkin Park prin care Chester Bennington va deveni nemuritor Laura BretanLaura Bretan: "O ador pe Adele" - VIDEO INTERVIU INFO CONCERT:
Depeche Mode
Concert Depeche Mode la Cluj-Napoca - Program, restricții de circulație INFO CONCERT:
Sting
Richard Fearless / Death in VegasDeath in Vegas: "Izolarea este foarte importantă pentru mine când creez, dar e o sabie cu două tăişuri"

Videoclip oficial: Argatu' - Oglinda

Argatu' a lansat videoclipul noului single ”Oglinda”. Piesa a fost compusă, mixată și masterizată de Argatu', iar vizualul a fost montat de Alexandru Lucan.

”E aici și e on! “Oglinda”  !
Mulțumesc tuturor pentru susținere ! Multă dragoste. Big up !” - Argatu'

Oglinda” este extrasă de pe LP-ul "Începuturi", disc alcătuit din 10 track-uri care povestesc despre viața lui Argatu', despre muzica hip-hop cu care acesta a crescut în cartier și despre influențele pozitive sau negative apărute pe parcursul acelei perioade.

""Începuturi" e despre mine, e un debut vocal și spiritual pentru mine" - Argatu'

Argatu' s-a născut în Fălticeni, un oraş mic, înconjurat de păşuni verzi, arbori şi culoare frumoasă. Străbunicul său obișnuia să cânte la caval pentru propria plăcere. În jurul vârstei de 8 ani, Argatu' a început să producă muzica. La vârsta de 18 ani, inspirat de primul album Subcarpati, a început să îmbine diverse genuri muzicale cu folclorul românesc.

Argatu' a venit alături de Subcarpați în 2012, când Mc Bean a descoperit primul său album underground de folclor românesc, "Fără Noroc în România" –cunoscut publicului sub titlul ”Culese din Cartier prezintă Argatu'” – volumul 1.  După o perioadă scurtă de timp, câteva dintre cântecele sale au devenit virale, publicul apreciind îmbinarea sunetelor de țambal tradiţional cu note melodioase din caval și drum and bass, hip-hop, dub, dubstep breakbeat.

Discografia lui Argatu' conţine în prezent 3 albume:

  • Culese din Cartier prezinta Argatu' – volumul 1 (2012)
  • Culese din Cartier prezinta Argatu' – volumul 2 (2013)
  • Culese din Cartier prezinta Argatu' – volumul 3 (2015)

Viitorul album, ”Volumul 4”, este în prezent în construcţie şi este programat a fi lansat în jurul lui decembrie 2017.

Citește mai multe despre Argatu
Videoclipuri cu Argatu
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE