BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Argatu' - Oglinda

Argatu' a lansat videoclipul noului single ”Oglinda”. Piesa a fost compusă, mixată și masterizată de Argatu', iar vizualul a fost montat de Alexandru Lucan.

”E aici și e on! “Oglinda”  !
Mulțumesc tuturor pentru susținere ! Multă dragoste. Big up !” - Argatu'

Oglinda” este extrasă de pe LP-ul "Începuturi", disc alcătuit din 10 track-uri care povestesc despre viața lui Argatu', despre muzica hip-hop cu care acesta a crescut în cartier și despre influențele pozitive sau negative apărute pe parcursul acelei perioade.

""Începuturi" e despre mine, e un debut vocal și spiritual pentru mine" - Argatu'

Argatu' s-a născut în Fălticeni, un oraş mic, înconjurat de păşuni verzi, arbori şi culoare frumoasă. Străbunicul său obișnuia să cânte la caval pentru propria plăcere. În jurul vârstei de 8 ani, Argatu' a început să producă muzica. La vârsta de 18 ani, inspirat de primul album Subcarpati, a început să îmbine diverse genuri muzicale cu folclorul românesc.

Argatu' a venit alături de Subcarpați în 2012, când Mc Bean a descoperit primul său album underground de folclor românesc, "Fără Noroc în România" –cunoscut publicului sub titlul ”Culese din Cartier prezintă Argatu'” – volumul 1.  După o perioadă scurtă de timp, câteva dintre cântecele sale au devenit virale, publicul apreciind îmbinarea sunetelor de țambal tradiţional cu note melodioase din caval și drum and bass, hip-hop, dub, dubstep breakbeat.

Discografia lui Argatu' conţine în prezent 3 albume:

  • Culese din Cartier prezinta Argatu' – volumul 1 (2012)
  • Culese din Cartier prezinta Argatu' – volumul 2 (2013)
  • Culese din Cartier prezinta Argatu' – volumul 3 (2015)

Viitorul album, ”Volumul 4”, este în prezent în construcţie şi este programat a fi lansat în jurul lui decembrie 2017.

Citește mai multe despre Argatu
Videoclipuri cu Argatu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE