Urmărește-ne în Social Media

Andra - Mi-ai Luat Mințile (feat. Pacha Man)

Andra, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, lansează single-ul "Mi-ai Luat Mințile", o piesă de vară pe care e imposibil să nu dansezi.

"<<Mi-ai Luat Mințile>> este una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste. Este un mod de a spune că nu mai poți face nimic pentru a-ți potoli pofta de viață pe care ți-o dă o persoană anume. Cred că toți trăim această fericire, mai ales vara, când responsabilitățile parca se suspendă și totul pare posibil.", a declarat Andra

Piesa "Mi-ai Luat Mințile" este o coproducție Andra Records / MediaPro Music și este compusă de Marius Moga, Theea Miculescu, Marian Moldoveanu, Marius Mirică și Pacha Man. Videoclipul este regizat de Alex Ceaușu și a fost filmat timp de două zile pe litoralul românesc.

Vizualul o surprinde pe artistă dansând pe malul mării, apoi punând în scenă o petrecere la piscină, împreună cu o trupă de dansatori. Andra a filmat pe superba plaja de la Tuzla, un loc feeric, nedescoperit de prea mulți turiști. Alături de cântăreață, în videoclip apare și Elena Ghenoiu, dansatoarea din România care a avut o evoluție fulminantă în SUA în ultima vreme. Ea apare în rolul unei tinere îndrăgostite care își creează amintiri frumoase cu persoana iubită.

De când a lansat primul single, acum 17 ani, și până în prezent, Andra a lansat 13 albume și a câștigat Discuri de Diamant, Platină, Aur și Argint pentru vânzările materialelor discografice. De asemenea, deține numeroase premii pentru vocea și performanțele ei, printre care "Cea mai bună solistă", "Cea mai bună voce feminină" sau "Cel mai iubit artist".

PUBLICITATE
Comentarii