Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Amna - Viața e o aventură

Amna a lansat videoclipul noului single ”Viața e o aventură”. Vizualul a fost filmat pe litoralul bulgăresc al Mării Negre.

După hituri precum "În oglindă" (feat Robert Toma), "Arme" (feat What's Up), "Fără aer" (feat Adda), Amna revine în atenția publicului cu o nouă piesă cu versuri în limba română, "Viața e o aventură", prin care suntem îndemnați să gândim pozitiv chiar și atunci când lucrurile nu merg exact așa cum ne dorim.

"Piesa aceasta înseamnă foarte mult pentru mine. Îmi doream de mult să aduc în atenția oamenilor, o piesă cu un mesaj pozitiv. Cred că alergam tot timpul după ce nu putem avea și niciodată nu știm când trebuie să ne oprim, când, de fapt, bucuriile vieții stau în lucrurile foarte simple. Mi-am dorit să aduc măcar un gram de optimism în sufletele oamenilor cu această piesă, cu mesajul ei, cu starea videoclipului. Sper să rămâneți cu un zâmbet larg pe chipuri după ascultarea piesei, iar dacă asta se va întâmplă, înseamnă că 'muzica și-a îndeplinit misiunea'", declară Amna.

Single-ul "Viața e o aventură" este produs în studioul DeMoga Music și a fost compus de Robert Toma, Marius Moga, Mădălin Roșioru, iar videoclipul este regizat de Bogdan Daragiu și a fost filmat pe litoralul bulgăresc al Mării Negre.

Amna a ajuns cunoscută odată cu lansarea piesei ”Tell me why”, apreciate în special în Polonia și Spania. Artista are și un album lansat în Japonia, care a ajuns pe primul loc în topul vanzarilor.

Citește mai multe despre Amna
Videoclipuri cu Amna
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE