Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: AMI - Fotografii

Cuprinsă de nostalgie, AMI retrăiește amintiri dragi din copilăria și adolescența sa. Noul ei single se numește ”Fotografii” și este acompaniat de un videoclip alb-negru, regizat de Mihai Sighinas.

Piesa "Fotografii" este compusă de AMI împreună cu Florian Rus, Alex Ghinea și Adi Colceru.

"Amintirile pe care le colecționăm de-a lungul vieții ne rămân în suflet, dar și în fotografii. Și atunci când le privim, ne cuprinde un sentiment de nostalgie. De câte ori nu ne-am dorit să ne reîntoarcem într-un loc anume sau în brațele unei persoane dragi? De câte ori n-am vrut ca fotografiile în care ne-am lăsat emoțiile să prindă viață și să retrăim acele momente?

Piesa este despre acele momente, despre acele trăiri, locuri și oameni pe care i-am pierdut sau i-am lăsat în urmă, dar care ne-au rămas în suflete. O piesă sensibilă care vorbește despre viața noastră din fotografii", spune AMI.

AMI a studiat muzica în Baia Mare şi a terminat Conservatorul din Bucureşti. A devenit cunoscută publicului odată cu lansarea piesei "Trumpet Lights". Au urmat proiecte precum "Otra Vez", "Playa En Costa Rica", sau "Somnu' nu mă ia". Colaborările dintre Grasu XXL și AMI, la piese precum "Deja Vu" sau "3 lucruri", au fost foarte apreciate de fani, iar reinterpretarea piesei Laurei Stoica, "Un actor grăbit", a sensibilizat publicul artistei.

Citește mai multe despre AMI
Videoclipuri cu AMI
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE