Urmărește-ne în Social Media

All Saints - After All

Fetele de la All Saints continuă să-și surprindă fanii cu muzică nouă. ”After All” este cel de-al doilea single extras de pe albumul ”Testament” și este încă o melodie ce ne face să retrăim frânturi din vibe-ul pop al anilor '90.

Melanie Blatt, Shaznay Lewis, Nicole și Natalie Appleton fac muzică fără a se îngrijora că nu s-ar încadra în șabloanele pop-ului de astăzi. Păstrându-și sound-ul ce le-a adus vânzări de peste 12 milioane de albume, noul single ”After All” este melancolic și meditativ, fetele de la All Saints vorbindu-ne despre ceea ce rămâne atunci când o relație se rupe în timp.

Piesa ”After All” se regăsește pe albumul ”Testament”, cel de-al 5-lea LP al trupei. Lansat în luna iulie, discul a debutat pe locul 15 în topul albumelor din UK.

Tracklist ”Testament” - All Saints:

 1. Who Do You Love
 2. Three Four
 3. Love Lasts Forever
 4. Nowhere to Hide (Interlude)
 5. No Issues
 6. After All
 7. I Would
 8. Don't Look Over Your Shoulder
 9. Fumes
 10. Testament In Motion
 11. Breathe and Let Go (Interlude)
 12. Glorious
 13. Footprints

Anul 2016 le-a readus împreună pe fetele din All Saints. Mai mature și mai încrezătoare, Melanie Blatt, Shaznay Lewis, Nicole și Natalie Appleton lansau atunci cel de-al 4-lea album din carieră, ”Red Flag”, pe cont propriu, la un deceniu distanță de materialul anterior, ”Studio 1”.

”Cu siguranță simțim muzica altfel acum. Am ajuns într-o zonă de confort în ce privește sound-ul. Cred că avem mai multă încredere în noi acum, decât aveam înainte. Am făcut acest abum pe cont propriu: înainte exista mereu o a doua sau a treia persoană, cineva care ne ajuta să producem albumul sau ne punea în legătură cu diverse persoane din industrie. De data aceasta, întregul album era aproape gata, așa că am început să căutăm sponsori sau o casă de discuri. Să fii pe cont propriu e puțin intimidant, pentru că indiferent ce se întâmplă, tu ești responsabil”, declara Melanie într-un interviu acordat publicației The Guardian.

De pe albumul ”Red Flag” a fost extrase single-uri precum "One Strike" și "One Woman Man".

Comentarii