Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Videoclip oficial: Alice Merton - Learn To Live

Alice Merton, artista indie cunoscută pentru hitul ”No Roots”, a revenit cu un single nou, intitulat ”Learn To Live”. Melodia este extrasă de pe albumul ei de debut, ”Mint”.

După single-ul ”Why So Serious”, Alice Merton revine cu o piesă nouă, intitulată ”Learn To Live”. Single-ul este compus de artistă împreună cu Nicholas Rebscher și vine acompaniat de un videoclip filmat live.

Learn To Live” este inclus pe albumul de debut al artistei germane, ”Mint”, material ce va fi lansat pe 18 ianuarie 2019.

Tracklist Alice Merton - ”Mint”: 

 1. "Learn to Live"
 2. "2 Kids"
 3. "No Roots"
 4. "Funny Business"
 5. "Homesick"
 6. "Lash Out"
 7. "Speak Your Mind"
 8. "I Don't Hold a Grudge"
 9. "Honeymoon Heartbreak"
 10. "Trouble in Paradise"
 11. "Why So Serious"

Artista de origine germană Alice Merton s-a făcut remarcată cu single-ul de debut ”No Roots”. Acesta a intrat în topul US Billboard Hot 100, în Germania, Italia, Austria, Franța, Luxembourg, Polonia, Slovenia și Israel urcând chiar până în top 10. Melodia a fost difuzată intens și în UK, inclusiv pe cel mai popular post britanic, BBC Radio 2.

Piesa ”No Roots” a fost compusă de Alice Merton împreună cu producătorul Nicolas Rebscher, fiind primul single extras de pe EP-ul cu același nume. Materialul a fost pus în vânzare în februarie 2017, urcând până pe poziția a 14-a în topul US Alternative (Billboard).

Citește mai multe despre Alice Merton
Videoclipuri cu Alice Merton
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE