Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Alice Merton - Why So Serious

Alice Merton, artista indie cunoscută pentru hitul ”No Roots”, a revenit cu un single nou, intitulat ”Why So Serious”. Melodia va fi inclusă pe albumul ei de debut, așteptat pe piață în 2019.

Deși nu are decât un EP pe piață, Alice Merton a reușit să se facă auzită până în America. Artista de origine germană a reușit să intre cu single-ul de debut ”No Roots” în topul US Billboard Hot 100, în Germania, Italia, Austria, Franța, Luxembourg, Polonia, Slovenia și Israel urcând chiar până în top 10. Melodia a fost difuzată intens și în UK, inclusiv pe cel mai popular post britanic, BBC Radio 2.

Piesa ”No Roots” a fost compusă de Alice Merton împreună cu producătorul Nicolas Rebscher, fiind primul single extras de pe EP-ul cu același nume. Materialul a fost pus în vânzare în februarie 2017, urcând până pe poziția a 14-a în topul US Alternative (Billboard).

Artista pregătește în prezent lansarea albumului ei de debut, ”Mint.”, disc ce va include și single-ul ”Why So Serious”.

De curând, Alice Merton a colaborat cu Tom Odell pentru piesa ”Half As Good As You”. Odell a mărturisit că s-a îndrăgostit de vocea ei după ce a auzit-o cântând la un festival.

”M-am întâlnit cu Alice Merton anul trecut, la un festival din Munich, și e minunat să-i aud vocea pe această piesă. ”

Citește mai multe despre Alice Merton
Videoclipuri cu Alice Merton
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE