Urmărește-ne în Social Media

Alice Merton - Why So Serious

Alice Merton, artista indie cunoscută pentru hitul ”No Roots”, a revenit cu un single nou, intitulat ”Why So Serious”. Melodia va fi inclusă pe albumul ei de debut, așteptat pe piață în 2019.

Deși nu are decât un EP pe piață, Alice Merton a reușit să se facă auzită până în America. Artista de origine germană a reușit să intre cu single-ul de debut ”No Roots” în topul US Billboard Hot 100, în Germania, Italia, Austria, Franța, Luxembourg, Polonia, Slovenia și Israel urcând chiar până în top 10. Melodia a fost difuzată intens și în UK, inclusiv pe cel mai popular post britanic, BBC Radio 2.

Piesa ”No Roots” a fost compusă de Alice Merton împreună cu producătorul Nicolas Rebscher, fiind primul single extras de pe EP-ul cu același nume. Materialul a fost pus în vânzare în februarie 2017, urcând până pe poziția a 14-a în topul US Alternative (Billboard).

Artista pregătește în prezent lansarea albumului ei de debut, ”Mint.”, disc ce va include și single-ul ”Why So Serious”.

De curând, Alice Merton a colaborat cu Tom Odell pentru piesa ”Half As Good As You”. Odell a mărturisit că s-a îndrăgostit de vocea ei după ce a auzit-o cântând la un festival.

”M-am întâlnit cu Alice Merton anul trecut, la un festival din Munich, și e minunat să-i aud vocea pe această piesă. ”

Comentarii