Urmărește-ne în Social Media

Alexandra Stan - I Think I Love It

Alexandra Stan iubește muzica, marea, soarele și călătoriile. Așa că a pornit spre o nouă destinație, colorată, dezinhibată și relaxată lansând piesa și videoclipul ”I Think I Love It”.

Muzica ne dă vibe-uri bune, iar ritmurile pop-reggae par a fi coloana sonoră perfectă pentru o vară ce se anunță toridă. ”I Think I Love it” ne aduce aminte să asumăm riscuri, să ne îndrăgostim, să dansăm și să facem cele mai nebunești lucruri. Exact așa cum a surprins-o regizorul Criss Blaziny pe Alexandra în videoclipul piesei.

Noul single ”I Think I Love it” a fost compus de Alexandra Stan împreună cu Petre Ioachim, Krishane, Radu Bolfea, Adelian Stanga, Cătălin Safta și Vlad Lucan și va fi inclusă pe următorul album al artistei. Piesa a fost lansată pe majoritatea platformelor de streaming și download, iar reacțiile pozitive nu au întârziat să apară, fiind inclusă în doar câteva ore în peste 1000 de playlisturi internaționale.

Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu hitul ”Mr. Saxobeat”, iar anul acesta aniversează 10 ani de activitate muzicală. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (”Saxobeats”, ”Unlocked”, ”Alesta”, ”Mami”), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artiști ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva și a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani. Alexandra este și singura artistă din România a cărei piesă, ”Mr Saxobeat”, a fost interpretată de un alt star internațional, Selena Gomez.

De curând, Alexandra Stan a reintrat în portofoliul Universal Music Romania & MediaPro Music, noul single fiind lansat prin intermediul celor două case de discuri.

Comentarii