Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Alexandra Stan - I Think I Love It

Alexandra Stan iubește muzica, marea, soarele și călătoriile. Așa că a pornit spre o nouă destinație, colorată, dezinhibată și relaxată lansând piesa și videoclipul ”I Think I Love It”.

Muzica ne dă vibe-uri bune, iar ritmurile pop-reggae par a fi coloana sonoră perfectă pentru o vară ce se anunță toridă. ”I Think I Love it” ne aduce aminte să asumăm riscuri, să ne îndrăgostim, să dansăm și să facem cele mai nebunești lucruri. Exact așa cum a surprins-o regizorul Criss Blaziny pe Alexandra în videoclipul piesei.

Noul single ”I Think I Love it” a fost compus de Alexandra Stan împreună cu Petre Ioachim, Krishane, Radu Bolfea, Adelian Stanga, Cătălin Safta și Vlad Lucan și va fi inclusă pe următorul album al artistei. Piesa a fost lansată pe majoritatea platformelor de streaming și download, iar reacțiile pozitive nu au întârziat să apară, fiind inclusă în doar câteva ore în peste 1000 de playlisturi internaționale.

Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu hitul ”Mr. Saxobeat”, iar anul acesta aniversează 10 ani de activitate muzicală. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (”Saxobeats”, ”Unlocked”, ”Alesta”, ”Mami”), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artiști ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva și a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani. Alexandra este și singura artistă din România a cărei piesă, ”Mr Saxobeat”, a fost interpretată de un alt star internațional, Selena Gomez.

De curând, Alexandra Stan a reintrat în portofoliul Universal Music Romania & MediaPro Music, noul single fiind lansat prin intermediul celor două case de discuri.

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Videoclipuri cu Alexandra Stan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE